Lilypie Third Birthday tickers

f.a.r.e.w.e.l.l.~m.a.r.i.a

Tuesday, May 12, 2009

today is maria's last day.. she is a project manager and our jd edward trainer.. dia train kitorg (me, lisa n che mun) time bulan pose taun lepas.. training yg spatutnye 3 bln pon tak cukop.. tp kitorg kene abihkan dlm mase sbulan.. gilee.. konon2 sbb ade pojek la kan.. pastu da abih traning.. dok bg case stadi.. last2 tatau ape cite pojek.. aarrgghh!! harapan pelesuu..

soo arini kitorg wat mkn2 kat penang house, street mall sempena maria nak blk dah.. maria sgt baik.. mcm mak mak.. time kitorg da abih training.. n bejaye siapkan case stadi.. dia blikan aku n lisa roti boy.. pastu time krismes dia blikan dak2 dept aku pokok kristmas kecik.. kalo dia blk philippine.. mesti ade je bli pape.. tp aku tak penah bg ape2 kat dia.. wuwuw kristmas ke.. besday dia ke.. tp since dia nak pegi dah ni.. aku, lisa n che mun ade la bg wall clock utk dia.. okei laa.. tak byk nak cite.. just nak share gamba je..

m.e & fawaz while waiting 4 everyone.. da lame tak posing2 kat sofa ni..

atas : m.e & maria
bawah : + lisa

atas : maria with the gift from all of us
bawah : maria tgh konsentrate bace kad kitorg bg

ea team.. ni je yg tinggal.. dr 30 org awal2 dulu..

uishh.. arini aku ngantok awal laa.. td tgk the biggest loser pon bape kali telelap.. lepas mkn td.. lg laa berat mate.. so.. sampai sini je laa..

nite..

xoxo

8 comments:

  1. patot la fakhri dtg awl kerja...hahaha

    ReplyDelete
  2. apit ko ni kan saja je provoke. mereka berdua berdisiplin ok skrg, bukan hari ni je. ceh aku bela tu..

    weh aku gemuk di dalam gmbr itu, dan hakikatnye die luar gambar juge.me dont loike.

    ReplyDelete
  3. aku xsmpt kenal maria tuh...

    hehe...nih je ker budak team kiter? isk3..semakin pupus...

    ReplyDelete
  4. apih -> patutla knape? sbb aku tdo awal ke sbb kitorg ade farewell?huhu

    lisa -> wohh lupe nak ckp.. gamba yg last tu posing ko ala2 model.. bole ganti aku nih.. hahah

    shy -> ye shy.. ni je yg tinggal.. plus apet not in the pic.. sedih tak??

    ReplyDelete
  5. babe. lelaki dlm gamba kat sofa tu ensem. mwahahahahah..

    ReplyDelete
  6. wuu dayang.. nnt aku soh tuan punye badan komen ek.. huhu

    ReplyDelete
  7. fewit lelaki kat sofa. nama baru buat fawaz. lelaki sofa. hahaha. ok x? a'aa la reen, hensem kan die. :)

    ReplyDelete
  8. hahaha.. lelaki sofa dah datang nih..
    terima kasih diatas pujian anda2 semua.. *perasan jap* =P

    ReplyDelete