Lilypie Third Birthday tickers

m.e.n.u~a.p.a~m.a.u?

Wednesday, April 22, 2009

ok enuff laa melayan si anon tu.. lantok kamu lee.. janji aku bahagie..

actually aku tgh bosan ni.. blurr tatau nak watpe.. kalo ikotkn ade je bende perlu dibuat.. salah satunye siapkn plan utk gi sydney nnt.. plan tmpt2 nak pegi.. plan bende2 yg perlu di bwk.. tp aku malas nak pk lg laa skang.. soo tolak tepi dulu..

disbbkan aku tade idea nak cite ape.. actually ade.. tp malas lg nak update psl tu.. soo aku nak cite bende ngarut2 je.. skang ni aku nak tunjuk menu pelik yg aku jumpe baru2 ni kat kedai mkn.. mule2 igtkan kat satu tmpt jek.. soo sgt special laa kedai tu sbb ade menu tu.. tp td ptg aku gi mkn kat satu kedai lg.. tgk2 kedai tu pon ade gak menu yg same.. woohhh.. tidak special lg laa kalo camtu..

1st kedai.. kat port aroma, seri kembangan..


2nd kedai.. maulana, serdang



ok.. prasan tak ape yg special kat 2 menu tu? hehehe at 1st mmg aku tak pasan ape2 yg pelik.. tp lepas tgk beberape kali.. baru laa pasan.. hohoh adekah ini suratan atau kebetulan? aku nak order pon mcm musykil jek..

eh mcm bosan je cite psl lamp chop ni.. citer len plak aaa..

kadang2 kan.. bile dtg time2 emosi aku tak stabil skit kan.. aku terase mcm nak pegi ke sesuatu tmpt.. yg aku bole relek sorg2.. tak becakap ngan sape2.. clear kan mind.. korg penah tak rase camtu? normal laa kan rase canih? walopon sbenanye aku rase mcm nak pegi sorg2.. tp aku ni penakot gileee.. soo kalo btol pon nak buat.. at least ade sorg member yg teman aa.. member yg jugak nak relek sorg2.. dan tak perlu berckp dgn byk.. takkan laa da pegi ngan member tak communicate langsong kan? hmmm... kpale otak ni ade jee plan mase2 yg sesuai utk pegi.. tp aku tak nampak lg kat mane nak pegi.. naik ape.. dok mane.. ngan sape.. bape lame.. sume tatau.. tp yg pasti.. mmg aku rase nak pegi somewhere yg bole btol2 relek yg sgt relek.. hmmm.. we'll see.. mebe one day..

skang ni cite yg kurang menarik..

td time nak kuar lunch.. tibe2 pakcik gad kat opis tu tanye aku park kete kat mane.. then dia ckp area kitorg park tu tgh wat operasi menyapu kerete.. soo i called him n soh dia cek kete.. tgk2 da ilang.. hoh!.. pastu malas nak cite panjang2.. kene baya rm270 utk dpt blk kete.. hooohh lg.. soo kongsi laa 50-50.. mcm tahi! opss.. da laa parking space tak byk kat cyber ni.. tmpt yg kene tow tu pon da agak jauh aaa menapak.. kitorg panggil tmpt parking vip.. tu kalo tepi jln la.. kalo yg atas rumput tmpt park vvip.. yg vvip ni laa yg kene sapu.. cisss.. sbb konon merosakkan taman.. pastu daa la parking space yg tepi jln yg kat opis ni nnt da start kene baya.. 40sen sejam kot kalo tak salah aku.. aihhh.. buat duit je la derang ni.. owh.. yg tow tu kan.. kos utk tow je da rm200.. gileeeee.. aaaihhh.. lepas ni senang cite.. kalo tade parking.. tayah gi keje.. at least duit rm270 tak melayang begitu sahaje..

dah laa.. penat kerah otak utk bepk nak cite ape lg.. so tu je laa..

9 comments:

  1. oh kos utk towing tu rm200 ek
    so, kalau takde parking, jgn gi keje. tak pon ko bwk lori towing terus. usahasama dgn MPS, so 1 keta ko dpt rm200. gile ligat aku pk bisnes.

    memang macam tahi.
    patutla aritu aku tgk vvip lot tu kosong je. aku sorang2 gi park situ.dh la aku pinjam kete mak aku mase tu. kalauu la kene tow, mesti mak aku bising.

    ReplyDelete
  2. huhu...seb bek aku awal arini..
    kalo x, mmg wadiah pon ilang..
    aku mmg suke parking kt VVIP parking space tuh...sng nk rentas semak..
    ekekekek

    ReplyDelete
  3. pest -> huuii seb bek slamat ek ko park situ.. btw.. lame tak jumpe ko? hahah

    apet -> aiihh.. tu laa.. seb bek gefren ko tak kene kebas kan.. hehe

    ReplyDelete
  4. owh korang panggey atas rumput tu vvip park eh..kami panggey itu showroom..sbb tgok kete beratur mcm kat shoroom..kan...kan.. ^_^

    ReplyDelete
  5. bila emosi dah tak stabil tu maknanya apa yg aku tulis tu betul lah...

    ReplyDelete
  6. aino -> huhu btol2.. mcm showroom gak aa.. aku pon baru pasan..

    anon -> hai anon.. time kaseh sbb singgah lg..

    ReplyDelete
  7. rajin betol cik anoiying ni datang kat sini ek.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. pidah -> dia suke aku kot...kott.. kottt..

    ReplyDelete
  9. ahahaha..ramai plak peminat ko ni reen..yg si anon tu x jemu2 check out update koe. ade stalker siyot..hahaha...anyhoo, klo ko rs nk g jalan sorg2 kan, mesti xley bawak aku kan..kang xley nk relax plak telinga ko. huhuhuhuhu..

    ReplyDelete