Lilypie Third Birthday tickers

h.a.r.a.p.a.n.k.u

Thursday, April 30, 2009

smalam.. eh kemarin.. eh slase laa senang cite.. dgn banggenye kol 9am aku da kuar umah gi opis.. huii tekejut tgk jam kat trafik light pasar borong tu.. da lame aku tak tgk jam kat situ.. kuar pon tghari jek.. huhhu.. tibe2 rajin plak nak gi keje pg.. ni sume paking nye hal laa nih.. so kalo nak dtg awal.. biar awal btol2.. kalo da telambat skit tu.. baik dtg kol 3 4 ptg jek.. tp bole apply utk org2 yg keje kat kampeni aku je la.. dan juge utk org2 yg tade pojek..

dolu2.. aku ade gi interview utk tukar department.. da shorlisted.. pastu kan.. interview dlm awal2 minggu.. isnin ke slase tah.. then ckp by friday nak bg keputusan.. friday dpt emel bgtau kene hold dulu.. sbb kene tgk pipeline pojek cemane tah.. aku pon tah paham.. soo keputusan akan di buat by end of april.. smalam aku tanye.. boss tu ckp tak dpt nak decide lg.. sbb utk satu pojek ni.. kalo sume team dia masok.. soo dia komfem akan amek kitorg yg da shortlisted.. n plus lg 10-15 org lg.. n cincai2 dlm bln 6 akan start training 3 bln..

haih laa nasib.. asyik join training.. pojek tak dpt2.. last2 lupe je ape yg da blaja.. boh dlm resume bejele2 training attended.. aku sbenanye tanak berharap utk masok dept ni.. sbb da byk kali hati ku dikecewakan oleh janji2 pelesu.. tp hati kecil ini masih ade sise2 berharap laa.. tp skit laa.. sbb kalo bole.. kalo dpt laa kan.. (aihh.. terase sgt berangan angan).. aku nak start all over again.. nak start fresh.. training nnt nak blaja btol2.. aaa nak nanges.. sedihnye mengenangkan aku berade di dept yg sgt unlucky.. *sigh*..

dah.. cukop cerite psl keje.. eh bkn keje.. sbb aku tade keje.. cukop cite psl opis.. sok plak aku plan nak gi keje pg.. then after lunch nak blk semban da kot.. sbb jumaat kezen aku nak nikah.. sabtu plak kenduri.. n aku telah dilantik menjadi pengapitnye.. 1st time nak jd pengapit nih.. agak neves laa.. hahah mcm aku plak nak kawen kan.. baju pengapit pon mak aku bli kain ala2 aku yg nak nikah.. dulu mase kakak aku kawen.. kezen aku ni yg jd pengapit.. now dia kawen.. aku plak jd pengapit.. untung2 nnt aku plak kene cari org utk jd pengapit aku.. hahah cpat amin ramai2... ammmiiinnnn...

next week kenduri blah laki kat taiping plak.. so sbg pengapit yg berdedikasi.. kene la pegi kan.. then week after that tade plan pape lg.. tp.. yg penting.. week after after that.. nak gi sydneyyyy... wuuhhuuu... cam tak caye nih.. da dkt nih.. tak sampai sbulan lg nih.. kasut ngan bag tade lg nih.. excited nyeee..

ok.. tu je la cite.. ishh.. aku tak sempat lg nak cite psl wedding rad n engagement ani.. da lapok je cite.. nnt cam nak gak buat entry cite psl tu..

orait.. thats all.. nitee...

0 k.o.m.e.n: