Lilypie Third Birthday tickers

d.a~a.g.a.k~d.a

Friday, April 17, 2009

aku dpt ilham utk buat entry ni pas tgk cik lels punye entry.. heheh

bln 2 dulu aku ade gi exam ptd kan.. pastu kan.. 2bln selepas itu kan.. result pon da kuar la kan.. smalam aku cek kan.. nah.. boleh tgk sendiri kan??


lepas wat exam dulu pon.. the probability yg aku rase utk pass exam ni is less than 1%.. huhuhu paper matematik je rase cam bole jawap.. paper len sume hancorrr.. so far aku tau mus lulus.. congratss bakal bapak budak.. heheh

anyway.. itu je cite utk kalinih.. esok ade wedding to attend.. next entry laa aku cite psl wedding n engagement..


wahhaha.. saye gagal.. anda bagaimana?

p/s: kalo korg pasan la kan.. be42 ni title aku mesti align center.. skang ni aku nak wat tak jd plak.. kuar error : tag is nt allowed.. alaa cemane nak kasik center aa title ni? sape terer sile ajar..

2 comments:

  1. kena tny "atok" korang ni cmne dia sorg bleh lps ari tu..tu pn ntah kali ke bp hambik ntah br pas..

    ReplyDelete
  2. haha..same lah kiter yek..takpe2..cuba lagi,babe..

    mus lulus??wahhh...hebat2..tahniah..!!

    ReplyDelete