Lilypie Third Birthday tickers

c.e.r.i.t.a~c.a.m.p.o.2

Thursday, April 16, 2009

1stly.. nak ckp thanks to sume kawan2 n family yg wish besday.. aku tak reply lg msg2 korg.. nnt aku akan berusehe mereply satu per satu ye.. ermm aku tak jangke akan celebrate besday kalinih dgn sdikit krisis dan tekanan.. tp overall.. last2 ok laa.. thanks to him and reha di atas hadiah u olss.. suke suke suke! :D .. day after besday aku is besday mak aku plak..

ari isnin aritu.. pas keje aku tros tuka baju.. n tros balek semban.. then sampai kat taipan snawang.. gi bli kek jap..

ni la rupe kek nye.. hepi besday to my beloved puan emak

then mlm tu kitorg mkn piza jek.. piza tu kalo bli 1 large harge rm38.. tp kalo amek 2 large.. rm40.. so kitorg pon amek laa 2.. order pum pang pum pang.. skali org tu ckp total rm61.. agak tekejot laa kan.. kakak aku plak bole pk 20 inggit tu duit delivery.. gile ke ape.. da laa piza kat giant tu dekat je ngan umah.. pastu tak puas ati.. aku call byk.. tanye psl harge la.. ghopenye sbb kitorg amek supreme.. kene tambah 3inggit.. pastu kitorg amek stuff crust.. tambah lg rm5.50.. maunye tak jd sampai 60hengget.. da laa cash aku tak cukop.. tepakse laa aku baya sparuh.. curik dlm purse mak sparuh.. huhu padahal nak celebrate besday dia.. pastu lepak2.. dlm kol 10 aku gerak blk..

pastu cite len plak.. start dr last week.. aku ngan ika pegi joging kat tasik cyber tu ptg2 pas keje.. huhu ni smangat cite the biggest loser laa ni.. mule2 aku bace title cite ni.. aku igtkan loser yg 'u r loserrrr!'.. rupenye loser yg ilangkan berat badan.. n aku mmg folo cite ni.. sgt best tgk derang nye transformasi bile da last2 tu.. aku rase ade yg lg kurus dr aku kot.. isshhh..


tp serius laa.. aku rase sape2 yg tgk cite ni.. sure inspired by the contestants.. kalo derang yg dlm 200 or 300 pound tu bole buat.. apelah sgt kite ni kan.. aku ni nak ber exercise agak susah gak laa.. tp since tgk cite ni.. keazaman tu bertambah laa jugak.. actually aku mmg suke besukan n kuarkan peloh.. tp tade geng je.. seb bek laa skang da ade ika.. peneman dan juge rakan gosip ketike berjoging.. huhhu ika terer wooo.. satu round non stop jog.. aku ni lemah gilee.. bukan kate sparuh.. bkn kate suku gak.. aihh bape meter je kot.. aku da bejln je.. sakit perot laa.. ish cemane nak buat nih.. sape2 yg penah rase sakit kat perot time belari tu.. n tau care2 nak mengatasi.. sile bgtau ye.. time kaseh..

sbenanye byk bende aku da miss utk cite kat sini.. tp tatau laa.. i need momentum to start rajin utk berblog.. sejak2 blog and blogger.com da kene block kat opis.. mmg menambah kemalasan aku utk update..

owh.. utk sape2 yg tau.. bln january aritu kampeni xXx di landa krisis yg agak menakotkan.. mengeriikann.. menanaahhh.. (sape tau aku wat gaye sape?? cpat2 teke.. heheh ) then skang ni kampeni ni da di amek alih org kampeni baru yg juge berasal dr india.. kampeni baru ni aku bg name kampeni zZz.. dgr cite skang ni da stabil n takkan ade employee yg nak kene buang.. hopefully btol aa.. dan hopefully.. akan ade laa keje utk kami2 lepas ni.. okei itu sahaje update psl opis..

lastly.. nak share the latest pic of amirin.. he's almost 2months old now.. eeiii geram2.. geram sbb dia tak pandai nak gelak2 lg..

amirin yg gemok..

now da pukul 2.45am.. aku tak ngantok sgt..

aku lapa.

2 comments:

  1. tempoh setaun jerk xleh buang org huhu..

    ReplyDelete
  2. kamon ren ur not the biggest loser hehe

    ReplyDelete