Lilypie Third Birthday tickers

t.r.i.p.l.e~j.o.y

Thursday, March 26, 2009

. . . kegembiraan pertame . . .

esok pg pukol 740am nak gi lcct dan kemudian terbang ke kota bharu dan kemudian menaiki van ke besut dan kemudian menaiki boat ke pulau perhentian kecik.. wuuuuhhhuuu..



. . . kegembiraan kedua . . .

td ade meeting or more like sambutan sempena kitorg abih bond 18bln kat kampeni xXx ni.. actually da delay 2 bln.. sbb kitorg nye bond abih on 23 Jan 09.. soo the gud news is.. insya Allah dpt bonus.. insya Allah.. semoga tiade ape2 halangan dan juge bukan omongan.. amiiinnn..



. . . kegembiraan ketiga . . .

lepas abih meeting sume td.. me n him pegi ke pejabat mas kat putrajaya.. dan kami telah membeli tiket utk pegi holiday.. tiket pon da dpt.. visa pon da approved.. dan kami akan pegi ke..........

:D

insya Allah jugak.. kalo tade ape2 aral melintang.. dpt laa kitorg gi men salji kat situ.. owh kami bukan pegi berhanimun berdua ye.. adik aku pon ikot juge.. dan adliana juge sudah menanti saye disana bersame tilamnye.. babe.. im coming!!! cpat listkan mende2 yg u nak pesan.. owh aro.. dpt laa aku bwk blk kangaroo utk ko nnt.. hehe

harini saye hepi.. alhamdulillah..

4 comments:

  1. wahhhhh..
    dapat bonus terus g sydney...
    ni kire pre honeymun lah eh g reramai..ko nih biler lagi reen?? ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe.. plan gi sydney dulu baru tau dpt bonus.. bile lg? bile ape?

    tak paham.. tak paham..

    ReplyDelete
  3. bile sudah sampai serunye.. make kawenlah saye.. sekian..

    ReplyDelete