Lilypie Third Birthday tickers

p.o.n.t.e.n.g~l.g

Thursday, March 5, 2009

arini kan.. aku kan.. tak pegi keje kan.. :D aku kuar umah dlm kol 2 lebih kot.. then gi upm jap.. si dia nak baya yuran plak.. lame gileerrr okei.. sampai kol 3 kot kat upm tu.. then pas da setel.. tros laa kitorg gerak gi ikea.. meneman member dia cari barang2.. aku sbenanye tade plan pon nak bli pape.. tp bese laa.. tade pasal.. cari pasal.. ade je mende2 kecik yg nak dibeli.. huuhu


sampai kol 630pm gak laa kat ikea tu.. then tak blk lg.. gi plak sunway pyramid.. niat di hati nak beshoping.. tp sbb time tu perot tgh rase tak best.. soo tade mud sgt nak tgk2 baju.. dpt bli belt je seketul..

pastu tade ape nak cite sgt pon.. esok pn mcm tak gi keje gak ni.. nak gi time square n sg wang plak kot.. huhuuh sile jgn jeles yee org2 lain yg perlu pegi opis dan ade keje.. kami org2 yg kadang2 pegi opis dan tade keje mmg canih.. ni laa aktvt nye.. lg befaedah rasenye gi jln2.. at least dpt eksesais skit kan.. hohooh

orait2.. malas nak cite panjang2.. aku tgh belengas ni.. badan melekit2.. tak mandi lg.. excited nak tunjuk salah satu barang yg aku bli kat ikea..



tadaaaaa..


13 comments:

  1. dah xdpt bele kucing,dia bele ular plk..ish3x..nk soh ular tu belit sp tu?? hehe

    ReplyDelete
  2. oo bangge ek ko tak g keje. haa bange2..bangee laa lagi..ape nak jadi?ekekekke.

    arini aku tercongok kat opis kul 8.50 tau tak? angin kus2 datang tetibe insaf. tapi ade angin lain lak yg melanda.
    angin je aku bile budak guard tu sound,
    'aii awal arini, kak?'
    cis kau guard! esok takmo dtg awl lagi!protes.

    ReplyDelete
  3. apsal bangga kedua dan ketiga dlm komen diatas aku eja as 'bange' ek..haha.salah eja.malu2.

    ReplyDelete
  4. hahaha tu laa psl.. ni laa pet aku skang.. kasik belit2 skit sape yg garang2 tuhh..

    ReplyDelete
  5. wohh.. cik pest.. beze komen kite 2 minit je..

    hohoh ye laa aku BANGE jd rakyat xXx..

    ReplyDelete
  6. ape pengeras aku sbg tukang isi timeshit korang huh??hehe

    ReplyDelete
  7. aro -> pengerasnye ialah...



    next time aku isi timesheet ko plak.. hehe

    ReplyDelete
  8. hoo.. ponteng secara terang terangan. cis3

    ReplyDelete
  9. wah reen!... shopping sakan ko eh di waktu pejabat.. kekekeke...

    ni yg jeles nih.. =P

    ReplyDelete
  10. memang kelakau le ko posing bersama encik Belit2 itu..

    huhu..

    ReplyDelete
  11. wahhh berposing semangat sumer.

    ade can la jadik 'si dia' hahaha

    betol weh adik ako ingat ko adalah dier/dier adalah ko

    ReplyDelete
  12. aku x jeles..x jeles..x jeles! gaye aku cuti 2 minggu lepas hari ni..c u when i come back to KL ye..aku nk balik kampung nun jauh di sarawak! agagagagga...

    ReplyDelete
  13. kiah -> buat jahat kene terang2ngan.. huhuh

    fawaz -> alaa.. aku shoping barang murah2 jek.. tak perlu utk dijeles oleh ko..

    lels -> itu binatang peliharaan aku skang.. dia belit2 utk menjage keamanan aku tau.. hoho

    fio -> hadoiihh.. aku takle lawan aa posing2 si dia tu.. adik ko salah tgk kot..

    dayang -> wohohoh.. ko tiap2 minggu pon pegi shoping complex kan.. watpe ko nak jeles ngan aku.. huhuh orait bebeh.. c u when u i c u..

    ReplyDelete