Lilypie Third Birthday tickers

h.e.y~g.i.r.l.s

Tuesday, March 24, 2009

dear ani, ika, ami, nadia, sap, along & angah,

fligh kite jumaat ni adelah pukol 7.45am

utk sape2 yg nak tdo umah aku kamis mlm tu tade masalah laa.. utk along & angah.. kite jumpe kat lcct je laa ek?

fligh blk sini adelah pukol 5pm n sampai kat kl 5.55pm..

booking number korang( sile save kat mane2 ek)

nadia & ami = B6L3ED
sap = CN4WAE
ani & ika = FN1CCH
aku, along & angah = IPP8AG

sile komen utk segala pertanyaan..

sekian..

yg menjalankan tugas,
reendu..

6 comments:

  1. along & angah tu girls gak ke??

    ReplyDelete
  2. PNR number nama dia reen .. ;)

    esok ade training airline domain. datang la opis. ;)

    ReplyDelete
  3. asrul -> kenape perlu ade persoalan tentang jantina mereke? hehhe

    aizat -> amboi2.. mentang2 dulu keje mas.. tade tade.. airasia gune booking number.. aku ikot kat pdf file dia bg.. hehe

    ReplyDelete
  4. along dan angah tu.. kucing2 yang ada dalam rancangan a.l.o.n.g..

    kalau mak konon2 jadi cam along ngan angah.. mesti mak dah dapat ikot nookk!!! hahaha keles!!~~

    ReplyDelete
  5. korang have fun k? aku akan dok diam2 kt KL ni and jeles kt korang. hehe..

    ReplyDelete