Lilypie Third Birthday tickers

h.e's~b.a.c.k

Thursday, March 12, 2009

ilan is back!!!

ehehe.. ilan pon da kurus mcm jeyzee.. awal2 nampak ilan je.. tros snap gamba dia.. takot lupe mcm jumpe jeyzee lg.. heheh hepi to see u again ilan.. tp dpt jumpe kejap je.. dia da tak keje sini lg.. lepas ni tatau laa time bile je dpt jumpe.. mebe time majlis2 kenduri opismate kot.. hhehe..

ni nak mengeluh psl satu mende.. kat opis da takle bukak blogger.com.. adoiii... blog bole bukak.. tp takle nak komen2 plak.. adoiii lg.. gilerr bosan.. pasni kalo derang block blog.. komfem lg aku malas nak gi opis.. ngadap pc tatau nak watpe.. smalam bosan2 aku men satu gem ni.. arini aku da abihkn game tu.. terbukti kebosanan aku.. pastu aku start plak men gem lain.. konsepnye lebih kuang jek.. cari mende tesembunyi.. hhuhuhu..

pastu nak cite ape lg ek...

owh.. nak wish congrats kepade cik lisa n cik shy kerana bakal menjadi tunangan org pade wiken ni.. lisa nye ari sabtu kat klantan.. shy plak ari ahad kat kuantan.. eh dkt2 plak name..

tu je laa update.. nak men gem plak.. huhu

2 comments:

  1. eh.. die datang opis ke smalam..
    huhuhuhu... tak sempat nak jumpe..

    ReplyDelete
  2. Hi Reen!! Yasmin here...hehe..I met Ilan oso last week..smua jadi kurus2 balik India...I hope Jeyzee is putting on more flesh..ahha..kesian korang takleh bukak blogger ek..no wonderla, cam korang takde new posts..ahah..eh fawaz..Hi Fawaz!!Hehe..

    ReplyDelete