Lilypie Third Birthday tickers

y.e.a.y~n.a.k~b.e.r.c.u.t.i!

Friday, February 27, 2009

aku rase cam pelik je arini.. rase cam kt tmpt baru.. tp sbenanye aku kat opis jek.. uhuhhu da 2 hari aku tak dtg opis.. tibe2 arini rase pelik plak..

mlm ni nak gerak gi kedah.. ishh tak saba nyee nak bejln2.. berholiday.. da lame rasenye tak gi memane yg jauh2 skit dr cyber or sri kembangan ni kecuali balik kampong kat semban.. saje je aku mengupdate blog ni.. sbb aku sampai opis time dak2 laki gi smayang jumaat.. skang pon ade bape ketol org jek kat opis.. pastu aku pon tatau nak watpe dah.. soo konon2 bz la ni.. menaip2 mcm buat keje.. padahal update blog..

ari rabu aritu aku tak dtg keje sbb malas.. hohoho suke2 hati je kan.. smalam plak aku tak gi keje sbb nak gi ikea.. cari adiah utk pengantin.. pengantin che mun n rehan.. rehan nye wedding a week after chemun.. iaitu on 7 March.. kat trengganu plak tu.. huhu sori laa rehan.. mmg tak dpt nak pegi laaa..

ermm.. cukop la tu update bosan2 ni.. tatau nak cite ape dah.. tunggu cite blk dr kedah je laa nnt.. babaii.. utk sape2 yg nak gi wedding che mun.. see u all there..


*************************************** update*********************************************


td mase kat opis.. (skang da kat umah..skang kol 4.45pm..huhu) tgh aku dok melayan bace2 blog.. tgh konsentrate ni.. tibe2 ade sorg indian guy dgn selambenye dok kat atas meja aku sambil belek2 paper.. aku da pelik la ni.. setau aku sume lelaki indian kat department aku da gi india.. pastu aku pon jeling aa kat mamat tu kan.. tros aku menjerit.. aaaa JEYZEE is back!!!.. uhhuh and he is kurus!!

seriusly aku baru dok tepk2 nak msg jeyzee kat communicator kot2 dia online.. nak tanye bile dia nak blk.. pastu ari rabu kot gi jj.. aku da belek2 coklat snickers nak bli utk dia.. huhuh excited gilee td borak2 ngan dia.. satu department tu bole dgr kot.. hohoho glad to see u back.. nnt i bli coklat ek.. kasik u gemok balik..

tibe2 nak share satu gamba.. ni mase kitorg baru2 kenal lg..

m.e & jeyzee

kitorg masok kampeni ni on 23rd July 2007.. picture taken on 9th August 2007.. kire baru kenal laa nih.. time ni pas abih keje.. dok sebok2 amek gamba plak.. n jeyzee.. u know what.. i dgr u bisik kat ad u nak amik gamba ngan i.. huhhu admire kat i ke? :P hahaha ok ok.. cukop laa flashback tu.. anyway.. hepi to see u again..


9 comments:

  1. c u there.... dtg le umah mak mertua ai.. hehehe

    ReplyDelete
  2. haa.. reha ade ajak pegi.. tgk laa kalo ade mase.. bole selit2 singgah umah suami u.. hahah

    ReplyDelete
  3. nk tgk jayzee version kurus pls!!!!

    ReplyDelete
  4. jayzee version kurus...
    lagi kurus dr reen..
    leh jadik paling kurus dlm EA

    ReplyDelete
  5. fa -> tu aa.. td excited sgt.. da sampai umah baru tepk.. apsal laa tak amek gamba td.. uhhuh

    apet -> wuu.. lg kurus dr aku ek? nak kene gi india aa canih..

    ReplyDelete
  6. hahaa.. kan!
    aku pun terkejot tengok keKURUSan Jayzee..
    orang2 kat Mesia gak yang bertambah berkembang.. huhuhu...
    isk.. ni yang nak gi india nih.. demi untuk kurus.. hahahahha
    *gile tak*

    ReplyDelete
  7. laa..nape jeyzee kurus..
    nnt xsedap dipandang...ahahaha..
    letak gmbr please!!

    ReplyDelete
  8. fawaz -> hahah.. tu aa kan.. jom aa pegi.. aku nak kasik slim lg ni.. uhuhuh

    shy -> alaa.. jeyzee tgh cuti sminggu.. next week baru ade.. rugi aa tak sempat amek gamba aritu..

    ReplyDelete
  9. ops...u dah dgr ke time tu reen, well how to tell...ade ade la admire sikit :P.....hahahahahah...anyway nice to see everyone back...finally feel like back at home :-)...will see u all next week kat office k..n thank in advance for the chocolates reeen :P

    ReplyDelete