Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g. 8

Monday, February 2, 2009

kat luar tgh ujan lebat.. skang kol 9.50pm.. aku plak tgh mud rajin (ke bosan?) dan prasaan besalah kat member aku, fatin.. sbb dia da tag aku 3kali.. tp sume aku tak wat lg.. yg paling lame dia tag aku is on 25 Dec 2008.. serbe salah aku nak wat tag ni sbenanye.. meh laa aku bgtau rules dia..

1. Sertakan tiga keping gambar kamu yang kamu rasa paling seksi.
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan, mungkin kamu rasa senyuman anda masa itu adalah seksi, sertakan!
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata kamu?
4. Tag 5 orang yang seksi.
5. Selamat menyeksikan diri!


ayayayyaa (@_@).. cemane ni?? kang aku letak gamba seksi2.. jd bahan gelak jek.. sbb mmg tak seksi pon.. gamba gedik2 ade laa.. soo.. utk melaksanekan jugak tag ni.. aku pilih je laa gamba2 yg aku rase sipi2 seksi n sedap laa skit mate korg memandang.. takpon.. gamba yg aku rase aku cantik laa time tu konnonnnnn.. ishh da la mintak 3 keping.. satu je takle ke??

1.

ishh.. nak kene explain plak dah.. gamba ini seksi dimata saye kerane saye dibawah selimot.. sekian

2.
gamba ini seksi dimate saye sbb kepale saye lentok.. (aaahhh tade ideaaa!!!!)

3.
gamba ni seksi dimate saye sbb ade caption "model of the year".. model slalu nye seksi kan??

aahh.. tepakse aku wat tag ni.. tak sampai ati nak hampekan org yg tag aku.. now.. tibe mase utk aku tag org2 yg seksi plak.. disbbkan tag ni mcm da lapok.. soo optional laa.. kalo tanak wat pon tape.. tp kamon aa.. time ni laa nak tunjuk keseksian korg kan.. hehehe.. baeklah.. 5 mangsa seterusnye ialah..

1. fa si pelik.. ko kan suke posing seksi2 kan..
2. shy.. wuuu show me seksi bebehh!!
3. ami.. kamon seksi skit amii..
4. aro.. seksi ke? buktikann!!
5. lyter.. kalo brani boh aa gamba seksi.. aku cabar ni.. ahaha

4 comments:

  1. "disbbkan tag ni mcm da lapok.. soo optional laa.. kalo tanak wat pon tape.."
    haaa..optional kan?? hehe..kang kalo aku letak gmbr seksi aku kang ko teruja plk..haha

    ReplyDelete
  2. lyter -> mmg laa optional.. tp aku da cabar tu.. ko tak tercabar ke? hahah

    errkk.. tade manenye aku nak teruje tgk ko.. hishhh..

    ReplyDelete
  3. la..sume org da tau aku nih sexy..
    kan tunjuk lg mau satu dunia carik aku nnti wakakaka...

    ReplyDelete
  4. aku seksi ke???

    MMG PUN OKKKKKK!!!!!

    jap jap....nk muntah darah!!!hahahha

    ReplyDelete