Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g. 10

Sunday, February 8, 2009

hadeh.. asyik men lawan2 tag je skang ni.. sape laa yg create tag ni ek?? bijak btol org tu.. at least utk aku yg tatau nak hapdet ape.. bole laa hapdet ngan jawab tag2 ni.. tp kalo da soklan sampai 8pages tak larat aa plak kan..

kalinih aku telah di tag oleh encek aromaterapi.. yg aku tag ko pon tak wat lg.. ade hati nak tag aku plak ek.. ciss.. tp tape.. sbbkan aku bosan n tatau nak watpe.. aku jawab je laa.. lg pon skit je.. tp jenuh gak aku nak pk ape yg org len tatau lg psl aku.. hmmm..

rules :10 perkara ttg diri kamu, yg org lain tak tau?

1. kat tangan aku blah kiri dan kanan ade 2 parut akibat memanjat pagar..

2. since darjah 2 aku da jd pengawas.. dan sgt garang bile kene jage klas time cikgu2 ade meeting.. siap pegang rotan bulu ayam n libas kat meja kuat2 sambil jerit " diaaammmm!!"

3. penah menangis teresak2 tgh2 mlm sbb terigtkan kucing lame aku, cencen..(bpk aku gi buang dia kat taipan senawang).. pastu call hanim sambil nangis2 mcm putus cinte..

4. penah kejar pencuri henfon ngan hanim.. siap belari2 tahan bas intrakota soh mamat tu turun n last2 mamat tu kene blasah ngan org2 kampong smentare tunggu polis sampai..

5. agak lasak mase kecik2 iaitu memanjat pagar, pokok dan membawa basikal dgn laju sambil langgar2 bumper n men rollerblade laju2..

6. walopon lasak.. tp aku suke pakai skirt dulu2..

7. agak jarang marah tp suke memaki hamun hanye di dlm hati..

8. kecik2 dulu aku akan bgn tgh2 mlm n pegi bilik mak aku kat seblah n kejutkan dia smate2 nak soh dia slimutkan aku.. (skang br aku tepk.. apsal aku da bgn tu tak slimut je sendiri..hmmm)

9. penah skali mase umo 6 taun kot.. aku tibe2 tersedar dr tdo.. n rupenye aku dlm toilet tgh mencangkung.. cemane tah bole tetdo kat situ.. huhu

10. sejak aku pindah cyberia mase kat mmu dulu.. almost everyday aku akan mimpi time tdo.. sampai hosmet aku da mluat nak layan cite2 mimpi aku.. hoho (aritu aku mimpi kene patuk ular kat kaki.. apekah? jodohkah?)

aku tanak tag org len dah.. since aku rase org len pon ramai da kene tag ni.. pasni ade lg satu tag plak.. dr aspalela.. actually aku tetunggu2 je org tag aku utk tag seterusnye ni.. sbb cam best je kene google image tu kan.. tp td aku nak buat.. haiishh leceh aa plak.. soo nnt laa aku buat..

8 comments:

  1. kejar pencuri henpon????

    biar benar!!!gagahnye ko!!

    ReplyDelete
  2. haaa.. baru tau ke? naik moto parking kat kedai.. pastu follow mamat tu sampai dia nek bas.. pastu kitorg belari2 kejar bas.. huhuhu dramatik sungguh..

    ReplyDelete
  3. ahahaha.. no 9 tuh lawak ar reen..
    cane ko leh tido mencangkung tuh kat dalam toilet tuh.. kekekekeke

    ReplyDelete
  4. fawaz -> tu laa psl.. aku pon musykil.. rasenye da masok tdo dlm bilik.. tp sedar2 kat dlm toilet plak.. huhuh

    ReplyDelete
  5. hahahahhahaha..sabarla,aku agak bz untuk mnjawab tag ko wakakkaka..

    ReplyDelete
  6. rajin gila buat tag..

    ReplyDelete
  7. ko ni mmg minah samseng la.hahaha kejar pencuri siot.

    ReplyDelete
  8. aro -> bz laahh sgt kan..

    anon -> rajin + tepakse + da tade idea nak update ape.. hehe

    pest -> tepakse aa kejar.. sbb dia curi henfon bapak member aku tu.. da laa zaman 2001.. henfon agak mahal kan..

    ReplyDelete