Lilypie Third Birthday tickers

n.o.~n.a.m.e

Friday, February 20, 2009

puas aku pk cemane nak start entry kalinih.. da taip panjang2.. pastu padam blk.. ade laa 3 4 kali gak kot.. hmmm.. aku nak share lg gamba besame org baru dlm family aku.. obses laa plak.. esok ade exam ptd ni.. tp aku dok sebok pilih2 gamba nak letak kat blog plak.. ehhehe bukan salah saye.. salah baby itu..

1st skali nak wish..

HAPPY BIRTHDAY AYAH.. or ATUK.. hehe

kononnye nak wat suprise.. da letak kek kat baby.. tunggu punye tunggu punye tunggu.. skali ayah layan raje lawak kat bawah daaa... aku plak nak gerak blk sri kembangan.. soo takle nak tunggu lelame.. last2 bawak turun je laa kek tu.. hohoho

pastu nak tunjuk gamba mase kat spital smalam.. credit to as.. adik aku the photographer..

m.e & the baby..

3 generation.. my mom, m.e & baby..

amacam? amacam?? ade gaye tak?? hohoho

arini plak.. aku bgn je.. tade org kat umah.. adik aku yg kecik2 gi skola.. mak ngan abg hisyam gi spital menjemput baby.. tak saba gilee tunggu derang blk.. dok laa aku tgk tv sorg2.. pastu bunyi loceng.. klam kabut aku lari gi depan siap bawak camera ni.. skali adik aku yg pompuan tu blk skolaa... cisss.. then kitorg tunggu lg.. pastu bunyi loceng lagi.. haaa belumbe lari aa kitorg nak bukak pintu.. uhhuh pastu arini dok ngadap muke baby je laa.. ishh gerammmnyee..

soo ni nak share aksi2 tdo baby.. oh be4 that.. smalam actually aku ade letak name baby tu kat one of the pic.. tp aku da delete.. sbb tak komfem lg rupenye.. soo buat mase ni baby ni still tade name.. soo kitorg panggil dia noname..

aih comel!

nampak tak penumbuk tu??

alalalalalahaiii...

bau baby sgt bestt... rase nak ciomm je slalu.. heeeeeeeeeee

5 comments:

  1. babe..aku nak baby jugak! aku nak! aku nak! hmmphhhhh...!

    ReplyDelete
  2. oh my god the babay is really cute.Hey hi,... i am Isha from India i saw your name in one of my friend's list and i also found your blog intresting.so i have added your link to my Blog,i hope you will also add my name to ur Blog and share ur ideas and experiences with me.And see you in next post bye...

    ReplyDelete
  3. wahh..da ada gaya da pegang baby tu..
    ko bile lagi weh..kawen la cepat~

    ReplyDelete
  4. dedek -> hishh.. kalo aku bole bg.. da lame aku bg je.. bape kilo ko nak??hehe

    isha -> ye ye je ko nih kan.. mcm paham je ape aku tulih.. by the way.. thanks for visiting my blog..

    azie -> haa.. nak wat pape gaye sume kene ade.. over pon tape.. huhuh kene laa soh org masok minang cpat2.. baru bole kawen cpat2..

    ReplyDelete
  5. oh btw, i responded to ur request on the blog updating thingy. don't expect too much. aku bosan2 je dr smlm..so y not go back to my old hobby kaann.. hubby's been busy. wakakakkak..sila2.

    ReplyDelete