Lilypie Third Birthday tickers

n.i.c.e~h.u.h

Tuesday, February 10, 2009

arini aku da pecah rekod rasenye.. rekod sape pon tatau laa..

aku gi keje arini tumpang ika.. sbb dia ade interview kat cyber.. soo dlm kol 2pm kitorg sampai kopitiam kat cyber tu.. lepak2 minom n mkn sampai laa nak dkt kol 3pm.. then kol 3pm tu br aku masok opis.. sempat laa aku on pc.. beborak sepatah dua kate ngan fawaz.. gi toilet jap.. then dayang plak call aku.. dia baru abih interview kat kampeni depan opis aku.. pastu aku kene teman dia plak.. soo dlm 330pm aku ngan dayang da sampai kat secret recipe cyber tu plak..

soo maknenye tak sampai stengah jam aku masok opis arini..


pastu lepak2 ngan dayang sampai laa dlm kol 430pm kot tunggu nadia plak sampai.. then kitorg tros blk umah.. lepak2 jek.. then mlm kuar mkn ngan ika, nadia, dayang n naman kat kembangan paradise.. borak2 lg.. pastu blk.. sambung lg borak2.. td ni baru ika n dayang blk.. aku pn tros laa update blog..

ape lg nak cite?? time kat kembangan paradise td tibe2 aku sakit perot.. meremang bulu rome.. derang tgh rancak2 borak tros aku ajak blk.. huhu tah apsal plak perot sakit ni.. hadeii..

sok keje.. aiiihhhh semakin hari semakin aku rase tade motif aku gi opis.. dok umah lg byk keje dr dok opis..

i need holiday!

9 comments:

  1. huh,nice pejadahnye..
    mana aci camni!!
    huhuu~

    ReplyDelete
  2. mana aci??

    aci kat batu caves...

    hohoho

    nice la tu kan..

    ReplyDelete
  3. ko saket perot sbb ko dtg opis tak sampai 30menet.. aku agak da. huhu.. jd pengajaran yang kite dpt hari ni ialah jgn dtg opis ye kwn2

    ReplyDelete
  4. wahh kiah.. pengajaran yg sungguh bermakna..

    baeekkllah!

    ReplyDelete
  5. takde motif.
    takyah dtg.
    tengok aku, sgt produktif berada di rumah.
    kat opis tu dah la internet camtu.
    blablablaba.
    (saje tambah dosa).

    hrp dpt jmpe ko di opis esok. aku dgn shu akan berusaha keras ke ofis.semoga tercapai impian.

    ReplyDelete
  6. pest -> owhh motif aku ke opis td ialah isi ontime ko okei.. hahaha lupe plak nak cite...

    ReplyDelete
  7. wahh..

    teringat zaman2 gi keje kul 10pg balik kul 2ptg..

    memang layaaannn....~

    ReplyDelete
  8. ooo... tu ke yang ko bz sangat sampai takmo naik atas amik no fon..ahahahahaha.. aku paham.. =P

    ReplyDelete
  9. lels -> OoOo ade plak zaman2 camtu ek..

    fawaz -> hehehe.. now u know ek..

    ReplyDelete