Lilypie Third Birthday tickers

i.s~t.h.i.s~l.i.f.e?

Thursday, February 26, 2009

life ni kadang2 buat kite rase hepi sgt.. kadang2 rase tak best sgt..

skang ni.. aku rase agak bosan.. tade mende yg buat aku hepi sgt pon.. owhh.. accept the new born baby.. hmmm back to bende yg aku nak cite.. bkn nak cite pon.. luahan prasaan je kot..

skang tgh rase stress byk bende.. rase cam skang gak nak bli tiket kapal terbang.. gi jauh2.. gi jaauuhhhh jaaauuuhhh.. nak gi tmpt yg tade org kenal aku.. nak jln sorg2.. nak jerit kuat2.. nak nangis lame2 sampai tak larat..

nape kene ade rase prasaan tak best ni aaa? tp bende2 yg tak best ni kadang2 buat kite lg kuat kan? tp tak besttt... maybe aku perlukan hiburan kot.. hmmm nasib baik wiken ni da ade plan nak gi kedah.. sempena wedding x-ofismate aku.. after gi wedding mebe gi jln2 kat penang kot.. tak saba nyee.. harap2 nnt dpt laa have fun skit n kurangkn stress or ape2 je laa yg tak best.. harap2 blk nnt ade laa smangat baru utk buat ape2..

next month plak da plan nak gi pulau perhentian.. tak saba gileee nak pegi.. tp.. agent yg aku contact ni cam bengong laa plak.. bape kali da aku mintak quotation.. tak bg2 lg.. bile aku call.. dia ckp kalo aku nak.. kene baya full payment by 28/2 ni.. tp bile aku emel 2 3 kali bgtau aku still tak dpt quotation.. dia bole reply.. "x dpt ke? alo siannye.. nnt i emel again"... again??!!! padahal tak penah bg pon.. nak hangen laa jugak kan.. nak aje aku emel dia soh bg no agent lain.. lg bape ari je nak 28hb nih.. mmg tak sempat laa kan.. cissss! tibe2 saket ati plak..

bagus jugak ade blog ni.. when there's something on ur mind.. n at that time.. no one available to listen to you.. writing here agak membantu laa.. walopon still ade rase nak jerit sekuat hati.. tp better laa skit.. dpd dok pk2 dlm kpale otak sampai migrain ke kan.. hmmmm...

cukop la tu.. kang mengarot yg bukan2 plak.. lastly nak share a picture yg bole menenangkan skit jiwe ku yg lara.. ohhh..

nur khairul amirin bin badrul hisyam

3 comments:

  1. bagus jugak ade ruang komen nih..
    boley luahkan perasan aku sket..

    kehidupan aku boring..
    tetiap hari bende yang sama..
    pegi keje..balik keje..
    tgk spaQ..
    naseb UNO kad ade..
    leh gak menceriakan hari aku..
    nak jenjalan, teringat gaji tak masuk lagi..
    haishh..
    pastu bla..bla..bla..
    bla..bla..bla..
    bla..bla..bla..

    camtu jelah..

    ni nak share gak satu picture..

    [img.jpg]

    oklah..bye..

    p/s : hahaha..tempat luahan perasaan..nanti satgi kalo aku nak luahkan perasaan lagi,aku tulis lagi eh..thanx reen sebab sediakan ruang nih..hahaha~

    ReplyDelete
  2. weh sahabat2....x baik mengeluh dgn ketakseronokan kamu di dunia ini...hidup di dunia ini adalah sementara....nikmat...hepi...sume tu sementara....nak cari nikmat tu plak byk care die...bkan hanye dgn bersuka ria je...huuuu...wallahualam...


    p/s: pesanan utk diriku juga...

    ReplyDelete
  3. lels -> hehe bagus gak ko luah kn sini.. at least i know that im not alone.. huhuhu

    JOM MAIN UNO!!!!!

    asrul -> bkn nk mengeluh.. .just meluahkan.. tak elok simpan dlm kpale.. nnt jd penyakit dendam plak.. hhehe..

    ReplyDelete