Lilypie Third Birthday tickers

c.u.t.i~l.a

Thursday, February 5, 2009


wei wei weii...

nape korg gi keje ni??

arini kan cuti..





sempena hari kemalasan aku..

nyiahahaa..

dah2.. pi balek..

9 comments:

  1. weh..bos ko panggil soh dtg keje...

    ReplyDelete
  2. sbb ko banyak cuti.. tu psal ko bosan.. kawen cpt2 la reen.. so nanti tak bosan.. ada anak nak dijaga.. haha

    ReplyDelete
  3. wah wah wah.. bernas nye idea ko.. mcm arini kawen sok bole dpt anak je bunyi nye.. heheh

    ape kate ko dulu..

    ReplyDelete
  4. cuti ari Isnin laa.. kekeke
    bosan kan kat opis skarang..
    aku siap gi tengok pink panther lagi tadi.. mwahahahaha =P

    ReplyDelete
  5. ooo fawaz, ko gi tgk ngan aino smue td ek?

    weh reen seb baik ko x dtg. mati kutu x tau watpe kat opis. work from home sudey. tadi aku buat2 busy. tp ok la td aku dh copy byk muvi baru from aino.

    ReplyDelete
  6. fawaz -> woo.. time aku tak dtg laa ko gi tgk muvi ek.. diskriminasi btol.. wuwuwu.. nnt bosan2 kite gi men boling plak ke nak?? huuhuh

    lisa -> haa bgn tdo je aku pk ape aktvt aku nak buat kat opis.. gilee sangapp.. soo last2 aku decide utk sangap dok umah jekk.. tayah aku nak gosok baju sume.. huhu

    ReplyDelete
  7. kawan ku reen, suda tiba masanya kamu job-hunting SERIOUSLY! huhu.. gile sangap dowwwhh..

    ReplyDelete
  8. jom belajar men dota mesti ko xbosan nnti kt opis wakakaka..

    ReplyDelete