Lilypie Third Birthday tickers

a.w.a.r.d 2

Monday, February 2, 2009

lasttt one.. bukan tag rupenye.. tp dpt award.. yeay.. da penat2 jawab soklan panjang2 tu.. dpt laa award.. tp award ni taun 2008 punye.. da basi la plak.. tp tape.. aku tgh menggigihkan diri utk jawab sume tag mahupon award mlm ni.. ade rules2 plak.. igtkan bole amek camtu jek.. baiklah.. mulekan dgn rules pertame..

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

cik fatin dalila hazwani a.k.a cik seroja yg telah bg award ni kat aku.. owhh sgt baik hati dia itu.. aku kenal dia since skola rendah.. kitorg same2 satu klas mase dajah 4 5 ngan 6.. kat skola dulu dia pakai spek bulat.. heheh muke pon bulat.. pipi pon bulat.. rase nak cubit.. tp dulu2 dia yg suke cubit pipi aku.. tp bile aku ckp skang.. dia tak igt plak.. mmg la ko tak igt.. sbb aku yg kene cubit.. ahahha fatin dulu penah jd pendebat utk klas kitorg.. rumah fatin dkt ngan umah farah dalila n umah tamimi.. diorg ni classmate kitorg skola rendah gak.. lg ape ek.. skola menengah kitorg da tak same skola.. zaman university pon tak same gak..

cik seroja berbaju kuning.. sbhgn classmate skola rendah.. lelaki baju putih-kelabu itu cikgu skola rendah..

skang ni kitorg slalu jumpe bile ade kenduri member2 kawen jek.. kalo tade kenduri.. maknenye kitorg tak jumpe laa.. tp kalo sume member da abih kawen.. kite jumpe time bile plak ek? owhh kenduri cukur jambul plak kot..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

- aku bole menjahit.. hasil paling membanggekan ialah langsir..
- aku tak suke kaler pink.. tp semakin byk barang2 aku kaler pink plak..
- aku reti men gitar.. tp tak terer..
- kecik2 aku rajin tlg mak aku buat kuih raye or kek..
- aku gian nak gi karok..
- suke men boling tp tak terer..
- sgt suke amek gamba.. tp tak fotogenik..
- aku suke kawan ngan lelaki.. tp aku bukan tomboy..
- i need better job n better salary..
- i love myself, my family and my frens.. i love love.. love to be loved.. luvya!

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
mak aihh.. ramainyee.. sbbkn award ni cam sesuai utk pompuan.. so aku bg kat pompuan je laa.. n utk sape yg tak kene tag lg..

- azie - lisa
- lels - ana
- aino - ika
- ina - maria
- wawa - rad

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag - sila layari blog blablabla untuk mendapatkan award anda”.

hokeeh.. sudah selesai sume hutang aku ngan ko wahai cik fatin.. sekarang aku bole tdo lelap.. walopon sbenanye mmg lelap pon aku tdo be4 ni.. hehe

4 comments:

  1. susah2 je bagi award..

    len kali bagi duit pulak eh..

    huhu~

    p/s : gaji oo gaji..oowowowwwoooo...~

    ReplyDelete
  2. haa mmg susah pn.. da la kene bg kat 10 org.. hehehe

    gaji?? ishh isu sensitif ni...

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH..anda dapat award..!!sila amek award anda..

    eh dah ada (wakaka .. saje je, tau dah buat)

    ReplyDelete
  4. aizat -> cemane ni? ko meng-award-kn aku after aku da dpt award.. papehal pon.. time kaseh byk2 ek.. hehe

    ReplyDelete