Lilypie Third Birthday tickers

ka.r.o.k~b.o.l.i.n.g~w.ay.a.n.g

Wednesday, February 4, 2009

apsal laa korg2 tak update blog korg ni.. kan aku da bosan kat opis.. aku da tade mende nak membace ni.. kejap2 aku bukak blog.. kot2 ade yg update kan.. last2 aku yg update..haaaiihhh

skang ni aku nye keje shift ptg jek.. tp blk pon ptg gak.. masok lepas lunch.. blk be4 kol 6.. hohoho dtg lambat pon da bosan.. inikan pule kalo dtg awal..

last week aku rase duit aku mengalir laju jekk.. tak sedar diri btol.. ari rabu gi sunway pyramid.. da shoping2.. then ari jumaat gi alamanda ngan farih plak.. aku tebeli 3helai tshet.. seb bek laa murah2 jek.. buy 1 free 1 wooo.. mlm tu plak.. time dak2 laki gi men futsal.. kami ladies2 gi karok kat alamanda.. 2jam stengah.. nak karok pon pakai duit..

aksi2 time karok.. pls excuse aksi aku yg over tu ek..

sabtu mlm.. dak2 laki plak gi karok.. so kami ladies2 men boling plak.. tunggu turn agak lame la gak.. tp seb bek laa dpt gak men at last.. tp kasut dia sgt bussukkk okei.. da laa burok n betampal2.. hishh buat malu jek.. bli laa kasut baru.. jage reputasi tu skit.. mule2 men boling sonok laa.. pastu time2 nak abih tu.. ade plak mat2 rempit dok sorak2 utk kitorg.. ciss.. tros sumeorg muke tepakse je men boling..

aksi2 time men boling.. gamba tgh baling tu tayah laa letak.. burok beno posing nye..

then kitorg abih men boling dlm kol 1230am.. dak2 laki pon abih karok time tu gak.. just in time.. tros gi kat wayang.. this time.. sumeorg begabong utk tgk wayang plak.. cite ong bak 2.. seperti bese laa.. kalo tgk cite ganas.. aku yg penat.. sbb tahan napas bile tgk derang belawan2.. pastu aku asyik tutup muke ngan tangan jek.. tp still tgk disebalik jari2.. hehehe actually aku tak tgk lg ong bak 1.. ramai org ckp tade kene mengene.. pape je laa.. kesimpulan yg aku bole buat dr cite ni.. hero dia muke mcm awie..

pastu skang.. aku da tatau nak cite ape.. aku nak menyeru kat sini kepade warge2 blog developer..
update laa blog korg weeii.. aku da ketandusan bahan bacaaan ni..

2 comments:

  1. wehh..akunye blog da Up2Date la~
    hmmm,disebabkan aku rasa terseru oleh n3 ko nih,aku akan hapdate mlm ni gak!!

    hehehee~

    ReplyDelete
  2. haa bagus2.. ko mmg bagus.. kalo ade award utk org bagus mcm ko.. mmg tanpa ragu2 aku bg..

    sile update panjang2 skit ek.. utk mengisi kekosongan aku akt opis sok.. ehehe

    ReplyDelete