Lilypie Third Birthday tickers

m.o.v.e~o.u.t

Thursday, January 29, 2009

spatutnye esok kitorg dijadualkn utk pindah ke main building.. tp tibe2.. dlm kol 230pm tu da kecoh2 ckp pindah arini gak.. aku da laa baru masok opis after lunch hour tu.. ngan barang satu ape pon tak pack lg.. tp seb bek laa skit je barang pon..

then.. sumeorg pon bz2 packing.. pastu plak.. kitorg kene angkut pc sendiri.. mule2 igtkan masok kete masing2.. rupenye.. kumpul n masokkn dlm satu kete jek.. dlm kol 3lebih tu kitorg da start angkat2 barang n pegi ke main building..

tmpt baru tu ok laa.. tp tak best skit.. sbb paking skit.. soo kene dtg sgt awal pg utk paking dlm.. or dtg lambat n paking laa merate alam.. pastu plak.. kat situ da takle nak suke2 bwk laptop.. lgpon tade wireless da.. haihh.. makin bosan laa jawab nyee.. tp best skit sbb kat situ ramai geng pompuan.. bole laa begaul ngan org len.. department aku pon da tinggal 6org je pompuan..

pastu nak cite ape lg ek.. tu je laa kot.. malas nak taip panjang2.. tgk je laa gamba yg sempat aku snap mase sesi2 perpindahan berlaku..

my old cubic.. tak abih kemas lg..

lepas kemas.. ni jekk barang2 aku..

from left: aro, yus, nik n terry.. kali terakhir mereka lepak kat balkoni..

m.e n reha.. tgh tunggu derang kire2 cpu, monitor n barang2 len..

this is him.. yg sesuke hati pakai jean on thursday..

cpu n monitor2 kami sume.. n mereka2 yg sebok nak masok dlm gamba..

and....

tadaaa...

my new cubic..

rimas aa tmpt letak keyboard kat bwh meja tu.. asyik telanggar ngan lutut jek..

orait.. thats all cite pasal pindah2..

p/s: patut laa dlm otak asyik tengiang2 je lagu hijrah.. "perpindahan nabi dan umat islam.. dari kota mekah ke kota madinah~"..

2 comments:

  1. thanks coz izinkan aku guna pc ko kat tmpt baru ni utk kali terakhir....huhuhuhu

    jgn tension2 ok!

    ReplyDelete