Lilypie Third Birthday tickers

m.o.r.n.i.n.g~c.i.k.g.u

Monday, January 12, 2009

arini kat opis aku da kurang 2 member pompuan.. ish.. da la department ni tak cukop pompuan.. ilang plak lg 2org.. n 2 2 tu plak bakal menjd ceguu.. congrats to cik reha n bakal puan che mun.. smoga korg bejaye menjd pendidik yg bagus n disayangi anak murid kome.. last friday kitorg konon2 nak celebrate laa.. since last day cegu2 nih.. soo kitorg plan nak mkn ramai2 kat bangi.. name kedai tu restoran anje.. mkn nasi beriani gam.. hui.. sedap gak.. tp mahal gak.. tp plate pon besar.. cam bole trime laa harge tu..

soo dlm kol 3 kitorg gerak beramai2 utk gi bangi..


ahli rombongan che mun ke bangi.. yehaa...

yg besusun blah kanan + myvi putih tu laa kete2 yg pegi.. ade laa dlm 6 kete.. masing2 eksyen.. nk bwk kete sendiri2.. tp sbenanye.. pas mkn derang nak blk tros.. tanak dtg opis.. tp kan.. tp tp.. mase kitorg da kat area bangi.. tibe2 dpt msg.. yg berbentuk lebih kuang canih "ade meeting kol 4.30pm".. aiihhh.. mase tu da kol 3.30pm dah.. sume pon klamkabut laa.. bwk kete laju2.. plan asal nye.. nak lepak2.. borak2.. santai2 menghabiskn sisa2 mase yg ade dgn reha n che mun kan.. tp sampai2 je.. sume klam kabut amek mknan.. mkn dgn laju.. dak2 laki sempat laa isap rokok barang sebatang 2.. dlm kol 4 camtu kitorg da gerak blk.. sume speed tak hengat.. 130km/j.. 140km/j.. huii.. seb bek aku tak muntah turun2 kete aritu..

ni gamba yg sempat kitorg snap mase kat kedai mkn tu..


my fud.. nyum nyumm..

m.e & ijan wif de fud yg da tinggai tulang..

us but not everyone..

*atas permintaan pengkomen pertame entry ni.. aku tepek laa gamba dia pas mkn kat bangi aritu.. amek korg.. muke sume tahpapetah.. hahah

nik & aro & min

pastu ade plak konflik.. katenye meeting kat main building.. kitorg pon dr bangi tros ke main building.. pastu sume tatau venue exactly kat mane.. then kat groundfloor ade la plak cop2 tangan menandakan kami menyokong kampeni ini tidak kire waktu susah ataupon senang.. aku pon cop laa gak.. tatau laa btol2 menyokong or nak glemer jek.. hehehe

bukti aku juge menge-cop..

fawaz, m.e & yus with the banner..

the banner n the cop cop..

after sumeorg belegar2 kat groundfloor sambil pening2 tatau meeting kat mane.. ghope2nye.. kat opis kitorg je meeting.. chaaaiiisss.. sume pon begegas laa pulang..

min, nik & terry bejln sambil mengumpat.. tak puas ati ye bang??

mereke juge tak puas ati.. bekejaran kesane.. rupenye disini je meeting..

n ade laa briefing2 psl the current status of our kampeni.. malas aa nak citer details.. tp yg pasti glemer laa skit kampeni ni disbbkan crisis n konflik yg melanda last week.. yg pasti.. kalo aku jumpe r. rajucaca (bkn name sebenar dan bkn juge raducaca) ni.. aku nak ketok kpale dia.. at 1st place.. kalo r.rajucaca tak wat camtu takle ke aa?? hadoii... n next month kitorg yg kat century square ni kene bepindah ke motorola building.. ok gak.. nnt ptg2 leh minom kat kopitiam.. nyiahaha..

anyway2.. aku harapkan yg baik2 gak utk kampeni ni.. sbb aku malas gilee nak cari2 keje baru.. mcm tak ready plak..

okei.. lastly.. enjoy la pic kitorg dikala hari2 terakhir bersame reha n che mun yg bakal bergelar cikgu... tp aku tak sempat amek gamba ngan reha.. sedeynye..



disbbkan aku tak puas ati.. sbb tade gamba ngan reha.. soo aku pon cari2 laa gamba paling teman tp mesreee aku ngan dia.. dan ini laa dia.. gamba mase kitorg on de way blk dr gua tempurung..

1 November 08


p/s: me definitely gonna miss u guys.. uhukk uhukk..

6 comments:

  1. perlu ke ade gamba ko??

    penting ke?

    ye la ye la.. nnt aku tepek laa.. hishh

    ReplyDelete
  2. selamat jadi che-kgu utk che-mun and reha juge...!!!

    ReplyDelete
  3. wah.. gamba aku ade.. bestnyee.. jangan jeles aroo.. kahkahkah...

    macam2 laa berlaku pada hari tuh... mostly sad n shock news laa.. huhuhu

    ape2 pon.. all the best to bakal2 cikgu reha dan cikgu mun.. jangan lupe kitorang di kampeni xXx..
    Keep In Touch =D

    ReplyDelete
  4. fawaz -> tu laa.. awal2 lg da ade muke ko.. saje je kuar kete time tu kan??

    ReplyDelete
  5. i miss the gud old days..
    dh aa brape kerat je bunga dlm team kite kan...huhuhuh...

    cikmun n reha,
    good luck in everything u do...

    ReplyDelete