Lilypie Third Birthday tickers

m.i.m.p.i~p.e.t.a.n.g

Tuesday, January 13, 2009

10am - bgn tdo..

11am - sampai opis..

12pm++ - lunch @ sport arena (ikan pari bakar+air soya)

1pm++ - @opis, check emel, men gem, bace blog, gi toilet, continue men gem..

4pm - suda rase bosan + tibe2 saket kpale..

4.25pm - suda berade di atas tilam sambil menghapdet blog..

arini mmg sgt bosan.. bape ketol org je yg ade kat opis.. n dlm beberape ketol tu.. aku sorg je pompuan dlm team aku.. hadoii.. lg laa tambah kebosanan.. beberape org hilang gi wat medikel cekap.. beberape hilang sbb malas nak dtg kot.. beberape org juge tak dpt dikesan apekah sbb tak dtg.. mungkin blom bgn tdo kot..

hmmm.. td lunch pon aku sgt macho.. gi ngan nik, min, aro, fawaz n apet.. sume bodigad2 aku nih.. pastu naik opis jek..

apet, nik n kpale aro yg nampak dr paras mate ke atas sahaja..

ni laa keadaannyee.. da laa tak ramai dtg.. pastu time lunch hour sume ilang.. jarang aa tgk keadaan yg tade org langsong kat opis..

owh owh.. gamba tu derang tak sempat nak posing.. pastu pakse aku amek lg skali.. cisss

bukan nampak muke pon oiii..

okei.. tu je laa nak share.. sebenarnye nak cite mcm2.. psl mende2 yg tak sempat nak cite.. tp sakit kpale pulok.. soo skang aku nak layan muvi sampai tetdo..

da lame gak aku tak tdo ptg.. skali skale cam best jugak.. tp jgn laa tdo sampai ke ptg.. opss..

baeklah.. smoge aku dpt mimpi yg best2.. zaaasssss..

7 comments:

  1. wah..wah..menariknye aktiviti die arini..huu,jeles~

    ReplyDelete
  2. awanlnya post wakakkaa...
    kamera ko kn pasang lense nih,kasik jelas muke haha

    ReplyDelete
  3. azie -> harus ke ko bold kan pekataan menarek tu?? heheh ye ye sile jeles..

    aro -> wahh.. pasang lense kat camera fon?? ko wat dulu aa..

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. sadis lak aku tengok opis kite nih reen tetiap hari
    rase cam dah tak rupe opis..

    aku pun terpk.. ape laa motif aku ke opis tetiap hari... =S

    dah laa dapat bad news tadi.. abis plan percutian aku.. uwaaaa!!!

    ReplyDelete
  5. fawaz -> huhuhuh.. tu laa.. aku pon tatau ape motif.. dtg just utk dpt gaji ujung bln je..

    bonus?? :(( aku sedey.. tak dpt aku nak enjoy..

    ReplyDelete
  6. wah..sonotnye tdo ptg....
    selamat mimpi.....

    ReplyDelete
  7. rynn -> mmg laa sonot tdo ptg.. tp tdo dikala serangan migrain adelah tidak enjoiii.. bekerut je dahi pejam mate.. heheh

    ReplyDelete