Lilypie Third Birthday tickers

h.e.l.p!!!

Tuesday, January 20, 2009

aku tgh marah ni.. ishh.. apsal tah ym ni tibe2 bengong plak.. ishhh marahnyee!!!

cube tgk gamba bwh ni.. aku da taip kan..


haa... da taip ni kan.. pastu bile tekan enter..

kosong je kat kotak chat tu..

aiiiihhhh... cemane nak wat nii?? mcm2 da aku cube..

uninstall.. install blk.. restat.. uninstall lg.. delete folder kat program files.. restat.. install lg.. tak ok2 jugak..

cemane?? :((

sape2 yg penah jd cani.. tlg laa bgtau cemane nak buat..

be4 this da penah jd canih.. either aku restat ym or restat pc tros.. pastu da ok.. tp kalini.. tros tak ok.. n tibe2 tros tak ok lepas aku install avg.. sampai kan gadget2 kat tepi pon ilang


jam pon tros rosak..

ape niiii??? ape yg jd ni??

tulunn.. tuluunnnn

9 comments:

  1. they said downgrade it from v9 to older version worked..
    http://www.sharatjaswal.com/2008/04/07/blank-screen-with-yahoo-messenger-90/

    ReplyDelete
  2. patot la td dok kuar masuk kuar masuk..igtkan line xclear..

    aku ada sket advice..ko uninstall version tu pastu donload ym kat cni
    http://www.filehippo.com/download_yahoo_messenger/..aku try natang ni kt opis aku setelah ym version bese kena block then it's properly works..

    next step kalo xjadik gak,kene masuk registry..tp try yg ni dlu..

    selamat mencuba ;D

    ReplyDelete
  3. aku penah kene kot macamni pasal pakai kaspersky av. sengal sket.

    ReplyDelete
  4. apet -> baeklah.. aku akan cube downgrade kan..

    lyter -> aku rase aku da cube.. yg offline installer tu kan?? aku rase mebe yg registry tu laa.. nnt bgtau ek cemane nak wat.. thanks.. hehehe

    mus -> be4 ni aku gune kapersky la..pastu uninstall then pakai avg.. tibe2 tros prob canih... haiihhh

    ReplyDelete
  5. aku bersetuju dgn semua pendapat mendowngrade. semalam ko x dengar ek aku borak2 ngan yus pasal ym baru itu adalah bengong? ko nk installer dtg tmpt aku.gua dh siap2 download dh ni haaa.

    ReplyDelete
  6. tuh la .. tempat keje jangan chat .. tak berkat donlod dan install .. wakakakak~!!!

    ReplyDelete
  7. lisa -> owhh.. aku tak dgr plak.. aku br nak salahkan avg ko.. hahaha

    aizat -> errrkkk!

    ReplyDelete
  8. hmmm.. mase mule2 aku install ym v9 nih.. aku ade prob macam ko gak laa..
    pastu aku downgrade balik.. then dah ok..

    pastu lepas few months.. aku upgrade balik ke v9.. sampai today.. ok laa..

    tapi aku dapati... laptop aku agak slow plak lately.. especially window sidebar tuh... hmmmm...

    adekah sebab vista itself?? (@-@)

    *aku terkeluar topic ke nih*

    ReplyDelete
  9. fawaz -> laa ye ke? aku igtkn laptop aku jek.. tp aku pon rase sbb vista.. hmmm..

    ReplyDelete