Lilypie Third Birthday tickers

m.o.v.e~o.u.t

Thursday, January 29, 2009

spatutnye esok kitorg dijadualkn utk pindah ke main building.. tp tibe2.. dlm kol 230pm tu da kecoh2 ckp pindah arini gak.. aku da laa baru masok opis after lunch hour tu.. ngan barang satu ape pon tak pack lg.. tp seb bek laa skit je barang pon..

then.. sumeorg pon bz2 packing.. pastu plak.. kitorg kene angkut pc sendiri.. mule2 igtkan masok kete masing2.. rupenye.. kumpul n masokkn dlm satu kete jek.. dlm kol 3lebih tu kitorg da start angkat2 barang n pegi ke main building..

tmpt baru tu ok laa.. tp tak best skit.. sbb paking skit.. soo kene dtg sgt awal pg utk paking dlm.. or dtg lambat n paking laa merate alam.. pastu plak.. kat situ da takle nak suke2 bwk laptop.. lgpon tade wireless da.. haihh.. makin bosan laa jawab nyee.. tp best skit sbb kat situ ramai geng pompuan.. bole laa begaul ngan org len.. department aku pon da tinggal 6org je pompuan..

pastu nak cite ape lg ek.. tu je laa kot.. malas nak taip panjang2.. tgk je laa gamba yg sempat aku snap mase sesi2 perpindahan berlaku..

my old cubic.. tak abih kemas lg..

lepas kemas.. ni jekk barang2 aku..

from left: aro, yus, nik n terry.. kali terakhir mereka lepak kat balkoni..

m.e n reha.. tgh tunggu derang kire2 cpu, monitor n barang2 len..

this is him.. yg sesuke hati pakai jean on thursday..

cpu n monitor2 kami sume.. n mereka2 yg sebok nak masok dlm gamba..

and....

tadaaa...

my new cubic..

rimas aa tmpt letak keyboard kat bwh meja tu.. asyik telanggar ngan lutut jek..

orait.. thats all cite pasal pindah2..

p/s: patut laa dlm otak asyik tengiang2 je lagu hijrah.. "perpindahan nabi dan umat islam.. dari kota mekah ke kota madinah~"..

i.m~h.e.a.l.t.h.y

Wednesday, January 28, 2009

arini gerak dr umah kol 2pm.. appointment kol 245pm.. sampai sdmc on time laa gak.. tp kitorg kene tunggu plak.. sbb doctor tgh jumpe patient.. so i have to be patient waiting for the patient inside the doctor's room done.. tp me n him tak tunggu pon.. kitorg turun bwh gi mkn kat cafe.. mahal okei.. mebe bg org2 kaye.. harge tu standard la kot.. tp aku rase cam mahal jek.. nasi grg cine rm4.40.. ok lg.. campo telor mate sebiji.. rm1.10.. makk aihh.. aku amek sosej seketol pon rm1.10 gak.. harge yg mahal ke aku yg org kampong rase mahal?? hehehe

pastu da sudah mkn.. then tunggu turn lg.. sbb ain n apih sampai lambat skit.. tp sbb time derang sampai tu doc available.. soo derang dpt masok dulu.. then tunggu punye tunggu.. sampai laa turn aku.. bedebo la jugak kan.. tp bile explain2.. sume ok.. sume normal.. sel darah merah cukop.. darah putih pon cukop.. jantung sehat.. paru2 ok.. tinggi n berat yg besesuaian.. kandungan lemak yg tidak berlebihan.. tp aku rase cam byk je lemak2 degil yg susah nak buang nih.. kolestrol ok.. sume ok laa senang cite.. alhamdulillaahhhh... legaa..

soo malas nak cite panjang2.. pas setel kat sdmc.. gi um plak.. anta laptop adik dia.. then bwk adik dia pi tapau mknan jap.. on de way nak pi tapau tu.. dayang call ckp dia bosan.. pastu nak ajak lepak.. then utk di pendekkan cite.. mase aku sampai umah.. dayang da ade kat umah aku ngan nadia.. then kitorg bincang2.. tros laa decide nak kuar gi sunway pyramid.. mmg elok laa tu.. aku pon tgh berperasaan ingin beshoping.. mmg timing yg btol la tu..

soo pendekkn cite lg.. sampai2 je kat sunway.. tros laa kitorg mulekan operasi shoping.. masok kedai tu kedai ni.. belek2 barang lg.. sedar2 da kol 9mlm.. then mase kat padini.. smentare menunggu nadia try2 baju.. agak lame laa jugak.. aku pon bosan2.. aku ckp kat dayang.. aku nak try dress kat situ.. nak sarung je tros.. huhuh dan inilah rupenye..

lawa tak dress tu? mcm kain langsir tak?

ehheehe.. pastu da setel nadia try2 baju n merembat satu baju.. tak setel lg.. gi nichii plak.. time kitorg masok je.. da ade warning.. kedai nak tutup lg 30min.. cpat2 laa kitorg cari baru.. sempat gak aku try 2 helai.. tp last2 tak jd amek.. sbb cam malas aa.. da bli mcm2 da sbenanye.. menahan nafsu je nih.. lgpon pk sbb gaji tak masok lg.. soo takot aa.. after abih shopping.. mesti laa lapa kan.. kitorg pon gi laa mkn sushi king.. 1st time aku mkn kat sini.. slalu mkn sushi bli kat jj or carefour jek.. ok la jugak.. tp sbb da lambat.. sushi yg best2 da abih.. tinggai yg bese2 jek.. kalinih melepak sempat kitorg amek gamba..

3 of us.. before mkn kot..

m.e and my 3 plates..

dayang n her 4 plates.. nampak je kecik.. mkn byk.. dlm mulut tak abih kunyah lg tu..

nadia n her 1 small n 1 big plate.. eh sbenanye 2 small.. tp last2 baru tambah..

nadia, dayang n m.e.. kenyang n ready to go..

penat gak bejln2.. da laa aku pakai kasut trompah.. keletuk keletak je bunyi.. takle jd nih.. nak kene bli kasut ni.. hehehhe tunggu gaji plak kot.. after mkn.. kitorg pon straight balek umah.. tak larat dah..

it was fun! dpt shoping mmg laa fun kan.. tp kalo ade org nak sponsor shoping laaaagggiiiii best.. hehehe

k.. itu saje aktvt arini.. sok keje...

*sigh*

m.e.n.g.h.i.t.u.n.g~.h.a.r.i

mcm2 nak cite ni.. aritu mase kat semban.. bosan2 cam nak update blog.. tp bile gune pc kat umah tu.. feel utk update tu tade.. bile da blk sini.. otometik laju je rase nak update.. mule2 nak cite psl oc..

kejadian berlaku pade 23 Jan 2009.. kol 10.05am.. mak aku call.. "kakngah tau oc kat mane skang??".. tros aku bederau.. igtkan apehal laa.. rupenye mak aku nak bgtau.. oc tgh nangis2 sbb takle nak turun dr pokok.. hissshhh.. panik sekejap.. tp sempat aku pesan soh mak aku amek gamba.. huhu

pokok kismes kat blakang umah..

haa kat pucuk pokok ni laa oc teperangkap.. mak aku cite dia nangis lame gile.. seb bek mak aku gi menyapu kat blakang... time tu laa dgr suare oc.. pokok tu agak tinggi sbenanye.. now nak tunjuk aksi2 menyelamatkan oc..

jolok gune ape tah.. cam tak bejaye jek..

owh lupe nak bgtau.. abg botak tu ialah adik aku.. namenye as

da takle nak jolok.. tepakse laa dia panjat plak..

oc ni plak btol2 kat ujung pokok.. seb bek laa pokok tu bole menampung berat adik aku ni..

da bejaye men-grab oc..

at last.. slamat naik dan slamat turun..

seb bek laa ade as kat umah.. kalo tak.. mak aku ckp da nak panggil bomba dah.. bikin keco je oc ni.. haaiihh..

ni kejadian pade 26 Jan 2009 plak.. tade ape2 yg saspen pon berlaku.. saje nak cite jek.. aku bwk kanak2 riang gi ulu bendul.. tepakse bwk sbenanye.. cisss.. da plan ngan makcik aku 2 org utk gi piknik kat situ.. aku igtkan jauh ulu bendul tu.. tp rupenye dlm 15minit je kot.. dokek yoo.. kalo keto tak byk.. kompom lagi copek sampai..

gilee ramai manusia kat situ.. meh aku tunjuk bukti..

ni kat area kolam depan skali.. ni kire mandi sise2 org atasan laa..

tgk la tu.. padat btol.. tak dpt laa nak berenang2 dgn bebas.. komfem telanggar2 org.. actually.. dulu kecik2 aku penah mandi kat sini.. sgt kecik aa dulu.. tak igt da bile.. tah2 skola rendah kot.. dulu area depan ni lg tak best.. air lg kotor.. ni kire da cantik la jugak..

ni kat tmpt yg mengadap sungai..

ni kire area bawah lg ni.. sbenanye ade lg tingkat atas2.. tp kitorg malas nak jln.. perot da lapo.. budak2 pon tak saba nak mandi dah.. soo kitorg paking je kat bwh ni.. lgpon pakcik aku ckp kat atas pon full.. soo.. bile da dpt spot.. dak2 kecik 4 org je mandi.. yg besar 2 org.. bakal pengantin.. uhuhu derang kene jd pengawas.. mengawasi dak2 kecik mandi.. bile derang da gi mandi.. kitorg yg tak mandi ni pon.. bentang tikar.. then ape tunggu lg.. moh lee makan..

yg baju itam tu yg paling awal mkn.. aku le tu.. huhu

ahli2 rombongan yg tak mandi.. aktvt mkn je laa yg mampu buat kat sini..

mcm2 mknan ade.. nasik lemak.. nasik putih.. mee sup.. ayam grg.. roti canai.. buah2an lg.. fuuu meriah2..tp tade ape yg menarik nak cite sgt.. sbb aku dok kat situ n mkn n borak2 ngan makcik n kezen2.. tu je laa.. dlm kol 3.30pm da kemas2 sume.. tros gerak blk.. sampai umah kol 4.. aku baring n tros tetdo sampai kol 5.. penat mcm aku plak yg mandi sungai.. hehh

ptg tu plak gi umah kakak aku yg tgh renovate.. tlg dia cat pintu.. arini pon tlg cat lg..

owhh tibe2 excited!!

kakak aku tgh menunggu hari je utk besalin ni.. tp aku rase mcm aku plak yg menunggu.. hahaha tak saba okeii!!! byk kali aku soh dia branak time cuti ni.. dia tanak plak.. haishh.. kalo branak je kan senang.. tayah aku nak blk sane blk.. save minyak n tol aku.. huhhu

same2 laa kite tunggu.. bape hb anak kakak aku ni nak kuar.. dia tgh pilih date yg best2 skit kot.. k laaa.. tak larat dah.. sok ade appointment kat sdmc plak.. secare otometik.. sok aku tak gi keje.. yehaaa..

c.u.t.i

Sunday, January 25, 2009

perasaan yg mcm nak hapdet blog.. tp tatau nak cite psl ape..

skang kol 11.36pm.. ayah takde.. gi mancing.. ahli rumah yg len sume da tdo.. pastu aku pon tatau nak watpe.. tak larat nak tgk tv dah.. hmmm..

cuti2.. arini tak watpe pon.. dok umah jek.. ptg baru kuar gi tgk umah kakak aku tgh renovate.. then jln2 kat area taman ni.. sok plak makcik2 ajak gi ulu bendul.. mandi sg kot.. bwk kanak2 ribena.. mcm sonok.. tp mcm malas gak nak pegi.. tp kalo tak pegi nak watpe??

aihh.. dah laa.. cukop syarat je update ni.. now nak masok bilik.. on laptop.. pasang muvi n layan sampai telelap..

owh owh.. nak wish ni..

HAPPY CHINESE NEW YEAR
&
HAPPY HOLIDAY


g.u.d~o.l.d~d.a.y.s

Thursday, January 22, 2009

besok..

23 January 2009

adelah genap 18bln aku bekeje kat kampeni xXx.. ini bemakne.. esok juge abih laa bond aku ngan kampeni ni.. soo pasni kalo nak lari bole laa.. tp aku malas laa nak lari.. stamina tak kuat.. penat nnt.. heheh

hmmm... slame 18bln aku kat kampeni ni.. dr segi experience bekeje.. mmg aku tak brape nak puas ati.. sbb aku mmg tade experience keje.. cume ilmu tu tambah laa skit.. sbb byk training da aku join.. tu pon da agak lame.. n byk gak da lupe.. nak kene recall2 skit aa.. dr segi opismate.. mmg aku sronok.. sbb kat sini sume mude remaje.. aku tak rase derang cam opismate pon.. rase cam member2.. adik badik.. tambah2 lg mase phase I.. mmg sronok aaa..

26 July 2007.. baru kenal 3hari da gile mcm ni.. ad - m.e - prema

tu laa antare gamba2 yg aku amek mase awal2 masok keje.. br 3 hari la senang cite.. siap amek gamba dlm toilet lg.. hahah tp takle aa tayang kat sini..

9 August 2007.. all of us.. ELTP 10

2 September 2007.. main kawen2.. haha

sgt sporting aaa derang ni.. siap pastu gilir2 plak tu kawen.. betukar2 pasangan.. time ni lg 2 hari before kitorg nye cultural night.. soo sume tu adelah props2 utk kitorg nye performance.. mlm cultural night tu pon sgt best.. aku wat 2 performance..

2nd from left is m.e .. ni modern indian dance..

3rd from left itu aku.. ni plak kejibak kejibong dance..

lepas abis sume tu.. kitorg sume joget lambak plak.. 1st time ni aku bejoget lambak.. tp seriusly sgt fun!

11 September 2007.. min & lin & me.

time ni kitorg da bepecah2.. da masok phase II.. tp kitorg2 ni still tak start training.. then ni laa hasilnye.. actually gamba ni da letak kat frenster.. tp lin penah ckp dia suke sgt gamba ni.. aku pon suke gak.. hehehe soo nak tayang kat sini plak..

hmm.. sonok tgk gamba2 lame ni.. rindu pon ade gak.. skang ni makin lame makin skit member2 kat sini.. ade yg da fly gi sane sini.. ad kat sydney skang.. miss u laa babe! beberape org kat india.. balik laa sini weh!! hahaha

aku rase.. pas abih bond ni.. sure ramai yg tukar angin.. gi tmpt baru plak.. hmm.. mmg cani pon life kan? hmmm..

anyway.. harapan aku pas da abih bond ni.. hopefully sumenye will get better.. takesah laa kat mane2 pon kite.. either tmpt baru or lame.. aku doakan member2 sume yg terbaeekkk dlm idop korg.. n juge yg terrbaeekkk utk aku..

n.e.w~m.e

Wednesday, January 21, 2009

sambung cite smalam.. lepas aku sampai umah n update blog.. ptg skit.. gi salon plak.. meh aku tunjuk step by step ape belaku kat salon..

1. mule2.. amek skit rambut.. sikat2 dulu

2. sapukan cecair berwarna.. kemudian balut dgn ketas kaler silver tu..

3. masakkan slame 20minit gune mende bulat atas kpale tu..

4. kemudian cuci dan blow rambut sehingge kering..

5. then, trim ujung2 rambut yg da rosak tu..

6. inilah hasilnye.. muke yg tensen after lebih 15x snap n gamba tak memuaskn utk dipublish..

ni laa highlight namenye.. da lame tringin nak buat.. tp duhet tade.. kalini ade org nak sponsor plak.. heheh jd jgn laa tunggu lame2.. thanks!

lepas je blk blk dr salon.. da tapau mknan ni.. da nak mkn pon.. tibe2 elmo n fitri ajak gi mkn pho hoa plak.. aku pon ape lg.. tros la bungkus blk mknan tu.. n follow derang gi mines.. hehehe

3rd time dtg sini..

air fitri yg pelik.. lepas da tapis tu.. tuang kat gelas yg ade ais n gelas tu dibekukan..

main dishes kitorg sume..

perjalanan smalam..

sk -> cyber -> putra -> puchong -> sk -> the mines -> sk

wahh sakan.. arini ade appointment dentist.. serius tak larat da nak gi klinik gigi.. meluatt.. penat mulut kene nganga.. seb bek td last appointment.. ok dah.. tu je.. malas nak tulih panjang2..

g.u.i.l.t.y

Tuesday, January 20, 2009

yeayyy!!! ym sudah pulih.. trime kaseh kepade apet, lyter, mus, lisa n fawaz atas feedback anda.. aizat? trime kaseh la jugak sbb tlg komen.. hehehe


aku da cube downgrade kan ym aku.. bkn takat turun version 8.. version 7 pon aku try.. tak jd2 gak.. n solutionye ialah.. system restore.. heheh setel tros..

ade mende nak cite ni.. aku rase besalah sbenanye.. sbb kan.. meh aku cite dr awal..

lepas lunch td.. aku menapak laa sorg2 gi cimb bank.. dkt laa jugak.. tp sbb pakai kasut bertumit tinggi.. lenguh laa jugak kan.. da trase nak melecet ni.. tp perjalanan harus diteruskan..

pastu.. naik opis.. aku kemas2 barang.. aku da rase kehausan.. tp malas nak amek air free kat pantry tu.. then dlm kol 3 lebih kot.. aku gerak gi putrajaya.. gi opis encek ayah.. da laa paking jauh gile.. kene menapak lg.. jauuuhhhhhh okeii.. sangat sakit kaki.. tepi2 jari da melecet.. tapak kaki pon pediihhh.. rase cam nak bukak je kasut.. tp.. perjalanan harus diteruskan..

da setel2 jumpe bpk aku tu.. menaaappakkkk plak blk ke kete.. da laa agak kepanasan.. dan juge kehausan.. dan juge kesakitan kaki.. tp.. nak control ayu nye psl.. aku gagahkan juge.. dan.. perjalanan juge harus di teruskan.. masok je kete.. tros aku bukak kasut.. huuu lega..

then.. tahap kehausan da takle tahan.. kering rase tekak.. aku pon decide nak singgah 7e kat presint 8 tu.. sampai2.. aku nak bli air ice lemon tea.. tp tak sejuk plak.. dan aku tenampak air yg sejuk dan seperti menarik kalo minom time2 haus gilee ni.. soo dgn rase besalah.. aku amek air coke tu.. bwk cam sorok2 je nak gi baya kat kaunter tu.. aku rase besalah gile sbb bli coke.. kuar 7e pon cpat2 masok kete.. tanak org nampak.. aku rase mcm bli mekdi time tghari bulan pose.. (bkn laa besalah bli mekdi tu.. tp rase nak masok kete cpat2).. nak minom dlm kete pon tak brani angkat tinggi2.. takot org pandang serong aku minom coke..

da laa mase nak kuar dr area 7e tu.. aku tenampak ade ketas kat cermin kete tulih "israel jahanam..boikot!".. lebih kuang laa.. errkk!!.. serius aku rase besalah.. tp aku haus...

ok.. da abih cite kesalahan aku.. ni nak cite mende yg aku excited plak.. (*-*) mate besinar2 ni.. mase kat 7e tu.. aku tenampak byk moto dominos.. wuuuu rupenye selang seblah 7e tu da ade dominos.. wuuu sukee.. tp yg tak bestnye.. mase aku nak reverse kete.. ade sorg budak penghantar piza lalu seblah aku.. cpat2 aku bukak tingkap.. tanye dia.. "ade delivery sampai sri kembangan tak?" pastu dia wat muke blur cam tatau pon kat mane sk tu.. n then dia jawab.. "cyberjaya kitorg anta".. ok.. fine..

da alang2 aku cite ni.. meh laa nak sambung sampai abih.. lepas gi 7e tu.. aku stret gi puchong.. ade laa hal skit ngan developer.. n on de way balik tu.. sempat aku snap gamba nih..

ni namenye baiduri courts..

yg dibulat itu adelah rumah aku.. hehe

wuu da siap dah.. tp td aku tanye.. mebe dlm bulan 6 baru setel cf sume kot.. umah kecik je ni.. ok laa utk bujang2 lg.. kalo kawen anak 1 pon ok lg.. hahahah

ok pastu.. blk dr puchong.. aku singgah plak umah sewa lame aku kat depan pasar borong ni.. gi amek surat2 lame.. byk laa jugak rupenye.. then pastu tros laa blk umah.. dan update blog.. huii kehulu kehilir gak aa arini..

ade lg nak cite ni.. wiken aritu aku blk senawang.. ari sabtu bosan2 je.. asyik dok dlm bilik men gem jek.. ari ahad plak.. tghari gi umah makcik aku.. dia baru pindah senawang gak.. soo ramai la gak sedare mare dtg tlg.. aku gi sane tlg makan jek.. heheh

n utk memenuhi request dr cik lela dlm previous2 entry.. inilah latest pic encek oc..

awal2 aku sampai.. oc mcm da tak kenal aku.. sedey je.. tp time da nak blk.. dia cam ikot je mane aku pegi.. pastu melepek cam kat gamba tu.. cam tau2 je nak kene tinggai..

ok tak larat nak cite dah.. cukop2 la tu..

h.e.l.p!!!

aku tgh marah ni.. ishh.. apsal tah ym ni tibe2 bengong plak.. ishhh marahnyee!!!

cube tgk gamba bwh ni.. aku da taip kan..


haa... da taip ni kan.. pastu bile tekan enter..

kosong je kat kotak chat tu..

aiiiihhhh... cemane nak wat nii?? mcm2 da aku cube..

uninstall.. install blk.. restat.. uninstall lg.. delete folder kat program files.. restat.. install lg.. tak ok2 jugak..

cemane?? :((

sape2 yg penah jd cani.. tlg laa bgtau cemane nak buat..

be4 this da penah jd canih.. either aku restat ym or restat pc tros.. pastu da ok.. tp kalini.. tros tak ok.. n tibe2 tros tak ok lepas aku install avg.. sampai kan gadget2 kat tepi pon ilang


jam pon tros rosak..

ape niiii??? ape yg jd ni??

tulunn.. tuluunnnn

o.h~m.y~2.0.0.8

Thursday, January 15, 2009

mission 2 completed!!!

tp lambat skit aa.. suppose nak siapkan be4 new year ni.. tp byk la plak gamba nak edit.. soo this is a special entry psl activities yg aku wat sepanjang taun 2008.. just utk kenangan aku dan sesiape saje yg terlibat dlm pembikinan aktvt2 ni..


January
1 - tgk bunge api kat tepi highway putrajaya-cyberjaya
11 - gi zoo negara with our trainer from india, sailaja
16 - handball tournament @sport arena, cyber during sports week.. kami juara!
17 - last day sailaja kat mesia n futsal @community club, cyber
18 - basketball plak @ community club
21 - marathon kat area cyberjaya.. dlm ujan lebat
22 - bowling @ south city plaza, seri kembangan

February
16 - lepak kat uptown ngan babes mmu n tejumpe hanim kat situ23 - satyam's family day @ sunway lagoon.. besttttt..27 - amek gamba bersame rakan2 se-department @ century square

March
3 - my kezen, ija's engagement @ petaling jaya
12 - shy & shahrul off to singapore
15 - gi umah suzi kat pinggiran batu caves, tgk video wedding dia
30 - outing wif babes mmu kat delicious, one utama

April
6 - celebrate besday fawaz kat opis
12 - bbq @ his house & my besday :D
19 - kursus kawen kat bandar tasik selatan.. sijil da ade.. kawennye bile??
26 - piknik n mandi mande @ sg gabai

May
5 - celebrate april's babies kat opis
11 - jln2 kat masjid putra wif him, ajis n lyter
24 - lepak2 kat dave's deli @ one utama
25 - my opismate, che mun's engagement
30 - his besday @ his house

June
4 - gi tgk theater p.ramlee the musical @ istana budaya, time ni harge minyak naik to RM2.70
6-8 - holiday ke pulau perhentian.. sgt besttt
26 - dpt hak penjagaan penuh ke atas OC

July

5 - my opismate wedding, encek mustapa
27 - mkn steamboat kat flaming sunway for the 1st time

August

1-3 - trip to sarawak for dayang's wedding..
10 - nadia's convocation @ mmu cyber
16 - wedding my kezen, kak sue @ shah alam n dayang (side lelaki) @ tmn bkt jalil
17 - hantar jeyzee, ilan, kumarapan, minin n hafiz kat klia.. derang nak gi india
29 - tgk bunge api kat putrajaya sempene pertandingan bunge api antare negare2

September

3 - bukak pose ramai2 kat kembangan paradise
5 - besday ain @ her house.. serbu time dia tgh tdo
*actually ade gi bukak pose kat bagan lalang.. tp gamba tak dpt lg.. da dpt nnt tambah kat sini

**ade gak gi bukak pose ngan babes mmu kat flaming.. tp tade amek gamba pon.. hmm


October
1 - selamat hari raya aidilfitri.. 1st day raya @ perlis.. ni je gamba raye taun ni??!!
8 - berhari raya di umah ajis @ kajang
18 - bbq raye @ umah encik oren
19 - gi beraye kat umah syikin.. dia br dpt baby girl
20 - gi upm.. kawan dia nye convocation
31 - halloween @ opis

November

1 - beraktvt lasak di gua tempurung.. sgt adventurous n fun!
2 - member skola rendah, encek shazrul reza aka amin nye wedding @ gombak
15 - my kezen, arif nye engagement @ melaka
22 - radiyah aka raducaca nye engagement @ kg jiboi, negeri sembilan
25 - open house raye kat umah sewa che mun @ seri kembangan.. belated nye celebration
29 - a night @ penang.. syoknye mkn pasemboq
30 - wedding aizat & ana @ kedah (side lelaki), both of them are my opismate

December

19-20 - my bestfren wedding,hanim.. at last after 3 years engaged.. im happy for her!
21 - aminah & sudirwan nye wedding, both of them are my classmate skola rendah
23 - suprise besday party for lyter
24 - menggile kt opis seblom presentation
25 - hazim & maria nye engagement @ cheras, both of them are my opismate
27 - ad's engagement @ sepang, she's my opismate n she's crayzehh! n gorgeous that nite!