Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g. 7

Tuesday, December 30, 2008

post ke 3 utk harini..

ini adelah tag dr encek elmo plak.. wah2.. semakin jiwang plak beliau nih.. sejak2 ade gepren.. hehehe tape2.. janji hepi.. itu yg penting.. bile da hepi tu.. sile jgn supple lg.. igtlah pesanan org yg bepengalaman ini.. hahahah

okei.. sbb kan mende ni random.. aku nak taip je ape2 yg telintas..

16 Random Facts.


1. skang kol 9.51pm.. aku br nak kuar mkn..

2. semakin hari semakin tade idea nak mkn ape utk dinner..

3. kalo bole wat magik.. aku nak perot aku taff sekarang.. *ting*

4. aku nak turun bawah da nih.. satgi blk mkn aku sambung..

5. 11.05pm..ok da balik mkn..

6. sejak aku blaja mkn kuey tiau kungfu.. aku asyik nk mkn jek.. sedap woo..

7. harus di igt.. aku sgt suke kaler baby blue..

8. nak gi pulau2 lg.. yee.. i need vacation same mcm elmo!

9. semakin meluat ngan kampeni skang ni..

10. tak lame lg akan kehilangan 2 opismate iaitu che mun n reha.. :(

11. pg td mimpi men volleyball.. tibe2 rase tringin nak men.. last men kat pulau perhentian..

12. tak suke kaler pink sgt.. tp laptop ni kaler pink..

13. nak pakai skirt (bkn pendek aa.. laboh punye) tp malu aa.. cam ayu2 sgt jekk..

14. slalu geram kat budak kecik yg comel2 lalu rase nak tumbok muke dia.. dushh!

15. aku tau elmo tu manusia.. tp mungkin name monyet juge sherashi bersame dia..

16. aku syg family aku, kawan2 aku dan juge dia.

tagged:

rynn2506 - what u give.. u get back.. sudi2 lah.. pendek je ni..
amibestgila - senyap je blog ko.. meh hapdet ngan tag ni.. :D
inahazlina - sebok sgt amek gamba kat aku td.. hamek tag ni skali.. huhu

yeay.. 2 tag da setel.. ade lg satu ni.. tp aku cam teragak2 laa nak wat ke tak.. tp kalo tak wat.. rase besalah plak.. erm.. tgk je laa tag ke 8 nnt cemane ghopenye..

2 comments:

  1. dia sendrik tak tau nak cite apa kat blog dia.. hahah. mayb sbb skang dah tadek activiti menarik kot utk dicitekan.. habis2 dating ngan aku je,. hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kalo camtu ko bwk laa dia gi wat aktvt yg menarek skit.. baru laa dia bole cite..

    ReplyDelete