Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g 4 & 5

Monday, December 15, 2008

sbenanye.. da lame aku sedar aku di tag.. tp derang tak bgtau pon.. soo aku wat2 tak nampak je laa.. aku assume mcm main kejar2.. kite kene cop org tu dulu br org tu kene jadi pengkejar kan?? soo aku tunggu aa derang cop aku.. baru aku wat tag.. tp tade plak.. tp arini.. disebabkan kerajinan aku.. make aku pon menyerah diri utk buat tag ni.. ade 2 plak tu.. hishh..

-tag 4-
aku telah di tag oleh .. lisa, mustapa, shy n apih.. wahh sampai 4 org tag aku.. da jatuh hukum wajib buat ni.. soo... inilah jawapan ikhlas yg aku bole bg..

7 Ciri Wanita atau Lelaki Idaman Anda

* yg bole membimbing aku ke jln yg benar..
* tak panas baran
* responsible
* funny n fun to be with
* tak suke sepah2
* sporting
* caring n pandai amek ati..


7 Wanita/Lelaki yang tak pernah anda minati sepanjang hidup

* yg poyo, belagak... eleeehhh eksyen kononn..
* yg prasan ensem konon2 org nak ngorat laa tu..
* yg manje sgt mengalahkn pompuan
* yg tak hormat pompuan or org tua or sape2 yg patut dihormati
* yg kakinye suke memukol pompuan
* yg tangannye juge suke pukol pompuan
* yg ntahhapehapentah


7 Perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang minati

* wowwww!
* *wink *wink
* yippiieeee!!!
* :"> *blushing*
* =D heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
* (*_*) mate yg bersinar2..
* hoooraayyy!!! \(0_o)/\(o_0)/


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

* Disneylanddddd
* Paris
* Segale pulau yg bole gi pegi..
* Mekah
* Rumah parents aku..
* Rumah parents pasangan aku..
* Mane2 laa yg tak penah pegi.. sumenye teringin..


7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia

* 1 dulang
* 1 dulang
* 1 dulang
* 1 dulang
* 1 dulang
* 1 dulang
* 1 dulang
haaa... da cukop 7 dulang utk hantaran.. hohoho


7 Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda..

* alaa.. tade tajok laa.. sbb aku nak nyanyi ikot suke aku jek.. tak men aaa nyanyi lagu artis len.. nyanyi lagu sendiri laa baru best..


7 Wanita atau Lelaki yang kene jawab tag ni

* harlisa zul
* mustapa muspa
* shy shy cat
* apih ragbi

4 org ni sbb derang tag aku.. pastu aku tag derang blk sbb derang da buat tag ni..

* aro - walopon ko tak tag aku.. tp aku tag ko sbb ko da wat tag ni.. huii
* reha - sbb mcm tak kene jek lg kan..
* fatin - sbb ko tag aku.. hamek blk..


-tag 5-
yg ni plak.. aku da di tag oleh fatin.. rakan sekelas aku mase dajah 4, 5, 6.. ni pon da lame gak aku kene.. tp saje wat2 tak nampak.. hehehe tp utk tidak menghampekan cik seroje ni.. aku wat laa jugak..

EVERYONE HAS THEIR FIRSTS:

FIRST REAL BEST FRIEND : erm.. rasenye yg ni real la kot.. siti hanim yg akan menamatkan zaman bujang nye jumaat 19/12/08 ini.. sekian.
FIRST SCHOOL : Tadika Kemas kat Selayang
FIRST CELL PHONE : Siemens tak igt model ape.. bli taun 2001 a week b4 masok MMU
FIRST FUNERAL : ermm.. ermm.. tak igtlaaa..
FIRST PET : my orange cat... OC!!!
FIRST BIG TRIP : ermm mane ek? kalo gi sendiri.. pulau perhentian kot.. 24org ahli rombongan.. big la tu kan??
FIRST FIGHT : kalo tak salahkn.. aku nampak je dunia ni.. mase umo 3 4 taun la kot.. aku tgh hempas reket badminton sampai kemek.. gado ngan kakak aku kot.. hehehe
FIRST TIME OUT OF THE COUNTRY? : 1st time je nampak dunia.. aku bkn kat mesia.. kat negare len.. soo 1st time out of the country is balek mesia la kot.. heheh
FIRST LOVE : mesti laa emak dan ayah!
FIRST JOB : kalo part time.. waitress kat chef & brew alamanda.. kalo keje btol2.. blog developer kat kampeni xXx
FIRST FRIENDSTER FRIEND : huiii.. mesti laa tak igt kaann..


EVERYONE HAS THEIR LASTS :

LAST PERSON YOU HUGGED : ermm ermm.. sape ek? muhammad norhaiqal kot..
LAST CAR RIDE : baru je ni blk dr lunch.. curi kete mak bwk gi opis..
LAST TIME YOU CRIED? : last 2 week..
LAST MOVIE YOU WATCHED : Bolt!
LAST FOOD YOU ATE : roti gardenia 3 keping cicah milo..
LAST ITEM BOUGHT : nasik lemak 2 bungkus smalam
LAST SHIRT WORN : tshet putih langkawi..baju tdo smalam..
LAST PHONE CALL : ayong ayong ayong.. bape kali call aku heh!
LAST TEXT MESSAGE : ayong ayong ayong lg!!
LAST THING YOU TOUCHED : keybod..
LAST FUNERAL : Pak long kat keramat..
LAST TIME AT THE MALL : Ikea tu mall la kan? ke? bkn ek?
LAST TIME YOU WERE EXCITED FOR SOMETHING : ujung bulan lepas mase br tau gaji da masokkk!!
LAST PERSON YOU SAW : errr kakak kat keje kat tmnet td kot..
LAST THING YOU DRANK : milo dr pantry
LAST TIME YOU WERE REALLY HONESTLY HAPPY : kite kene slalu hepi.. kalo tak nnt muke cpat bekedut.. hehehe.. soo hepi2 everyday..

yeay done!

0 k.o.m.e.n: