Lilypie Third Birthday tickers

s.e.d.i.h

Wednesday, December 3, 2008

baru je 3hari yg lepas aku dpt msg dr member aku, ida.. 'sye dh slamt besln. Ank pompuan, 10.50mlm 30 nov 08.'

dan

baru je td aku dpt msg dr member aku, suzi.. 'T ko dh tau lom ank ida mniggl' (T adelah singkatan utk siti..member skola n family n sedare mare je gune)


innalillahh... sedihnye.. sedih rase cam nak nangis skang.. kesian.. harap2 ida kuat laa.. susah nak imagine kalo aku ade kat tmpt dia.. Allah lebih menyayangi.. takziah ida..

baru je aku bekire2 nak bli adiah ape kat baby ida.. tp tak sempat plak.. hmmm baby meninggal sebab tesedak susu.. alahaii.. kesiannyee..

ramai gak member aku yg br dpt baby taun ni.. ade gak beberape yg keguguran.. n tak sangke ade gak yg sempat tgk kejap je baby.. ade lg member2 aku yg tgh pregnant.. hopefully yg lain2 tu slamat laa semuanya.. aminnn....

sbenanye aku da plan nak cite skit2 psl trip gi kedah aritu.. cite skit jek.. sbb gamba pon tade lg.. ajis punye psl laa aku tak dpt lg tgk gamba2 pegi kedah.. tak psl2 aku da memungkiri janji2 manisku.. hmmm.. tp bile dpt brite sedih ni.. tros aku tade mud nak cite plak..

ermm.. cukop la tu.. mud pon da tade.. skang aku nk kemas bilik n basuh baju..

p/s: asyik nak nangis je rase nih.


6 comments:

  1. muspa -> hehe da nangis beberape kali gak aa.. skang br pas mandi.. mmg rase segar..

    ReplyDelete
  2. tulah, lumrah hidup, macam2 ujian yg tuhan bagi kat hambaNya

    ReplyDelete
  3. erm...takziah utk kwn awk..ida...semoga dia tabah...kite sgt fhm perasaan dia sbb kite pernah melalui kejadian yg spai cuma lain sket kisahnya dan hanya baru blaku 3 bln yg lps je...apapun redhakanlah permergian arwah kerana setiap kejadian pasti ade hikmahnya n yg pastinya arwah menunggu / membantu ibu bapanya di akhirat nnt...sila visit -> http://rynn2506.blogspot.com/2008/09/nor-shafira-nazlyn-binti-saifulnizam.html

    kite dah link awk ehh...

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..aku pun tau dari Linda n timah..sian btol..x taula..mmg sian..br lpas bersalin..sokongan family la penting..takut dier depressed..
    P/s:weh..anim kawin date sama ngan minah..hehehe..combo la nnti..

    ReplyDelete
  5. aina -> tu la kan.. kesian.. kenduri blah anim 20hb.. minah plak 21.. tp 21 tu kenduri anim blah laki.. heheh jumpe disane okei..

    ReplyDelete