Lilypie Third Birthday tickers

n.y.a.m.a.n

Wednesday, December 24, 2008

smalam department aku kene gi meeting kat main building kampeni ni dlm kol 11am.. meeting khas utk kami yg still tade pojek.. huhh! ade ke harapan aku nak merase dpt projek while still in this kampeni aa? mcm tade jek.. tah laa.. meluat plak nak pk..


sbbkn kat main building kitorg da tau ade masalah paking.. so dlm kol 10.30 da gerak gi sane.. n nasib agak baik sbb ade seketul je paking yg tinggai.. n ade kontrevesi gak aa psl paking smalam.. mase kitorg da sampai.. takle nak masok meeting room lg.. sbb lock.. soo kitorg pon lepak kat area cam balkoni kat tingkat 3..

from left: che mun, reha, m.e

ni laa rupe kami yg melepak kat atas tu.. then da lame skit nik n fawaz sampai.. derang paking kat simpang 4 depan opis ni.. tibe2 dr atas tu kitorg tenampak 2 org abg polis tgh menyaman.. root word 'saman' ok.. bukan 'aman damai'.. soo kitorg bising2 laa soh derang slamatkan kete tu.. as for fawaz.. sempat laa dia alihkn kete.. tp nik plak tak sempat.. time dia nak sampai kete tu.. polis da koyakkn ketas saman.. ni la aksi2 yg sempat aku snap..





nik nye kete da takle nak watpe.. sbb da kene samankn.. so dia biar je kete dia kat situ.. fawaz plak tumpang paking kat building jpj yg tak siap lg.. sbenanye aku rase tade masalah pon tumpang paking situ.. sbb tak kacau pape pon.. tp gad2 tu saje nak wat keco.. nak tunjuk derang ade power.. soh gak derang alihkan kete.. padahal kitorg nye meeting kejap jek.. takle tolerate langsong!.. last2 fawaz blk opis jek.. dia pon sampai da gado2 ngan gad tu.. hehehe agak susah aa nak tgk fawaz marah kan..

meeting pon tak penting sbenanye.. just nak bgtau.. kitorg kene wat grup.. wat kampeni.. cari name kampeni.. kene wat presentation utk jual product.. ishhh... rase mcm join kem motivasi jek.. da bape kali da wat aktvt canih.. pojek mane??? pojek???

then today.. kol 2pm da stat aktvt presentation.. ngarut2 je laa.. name kampeni aku HOT STAFF TECHNOLOGY.. haa.. hot hot hott!! sape nak amek kitorg keje?? nnt next week ade lg presentation kot.. adoi.. bosannyee..

owhh owhh.. ade lg gamba nak tunjuk...


ni mlm td.. dpt invitation dr azie.. utk wat suprise besday party utk cik abg dia iaitu encek lyter.. kol 11.30pm kumpul kat umah azie.. sume dipakse pakai spek n topi tu.. walopon dipakse.. tp aku rela.. hehe.. then kitorg gerak gi umah encek O jln kaki jek.. abih kene nyalak ngan anjing2 kat situ.. bising gilee.. slain dr celebrate besday lyter.. ain pon ade bli kek utk celebrate besday apih.. belated punye.. lepak2.. mkn2.. dlm kol 1am blk.. tros tdo... hepi belated besday to apih n hepi besday to lyter..

owhh owhh.. ade lg nak cite ni..

aku sgt2 rindukn oc.. *tibe2 sebak plak*.. tak saba nak blk.. da laa mak aku.. errmm tp mcm adik aku nye keje jek.. gi anta mms gamba oc.. ermm tunjuk gamba je laa tros.. tulih panjang2 kang nangis plak...

nampak mcm oc rindu kat aku tak??


:(( nak baleekkkk!!


2 comments:

  1. hehe..tq2..nnt seprise besday party ko,aku bwkkn anjing yg mnyalak kt ko ari tu..haa..br la btl2 seprise..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha... da tak suprise aa.. aku da tau da.. next year besday aku mesti ade anjing yg menyalak kat umah ko kan??

    ReplyDelete