Lilypie Third Birthday tickers

n.g.a.n.t.u.k~l.a.a

Monday, December 1, 2008

aku nak update blog.. psl wiken aritu.. dr sk to kedah to penang to kedah again and back to sk.. tp gamba tade laa.. aku malas gile nak kuarkan camera kecik aku.. sbb da ade camera besar lg canggih.. soo.. disbbkn gamba tade lg.. tak best aa cite jek.. tunggu dpt gamba dulu baru leh cite..

soo.. mebe sok aku cite ek.. arini tade ape menarik.. rase cam nak tdo je lame2.. cam penat tak abih lg.. huhu

orait.. tu je update utk arini.. ni pon bosan sbenanye.. mcm da nak blk je ni.. smentare tunggu dia siapkn keje.. aku pon update la ni..

orait... chow..

5 comments:

  1. ahaha.. aku memahami perasaan ko..
    camera kite ni kecik jee.. cam segan jee nak kuarkan..

    tapikan.. ayah aku dah beli camera SLR.. lepas nih.. ape lagi.. aku laa gune.. kehkehkeh =P

    *tak main dah digicam* kui kui kui

    ReplyDelete
  2. wooo.. tak kasik chaaannn.. aku rase nak jual je digicam ni.. hahah sgt outdated plak rasenye.. wuwuwu

    ReplyDelete
  3. reen... dia yang diboldkan tu sape? hahaha... aku pure2 bongok

    ReplyDelete
  4. ami -> hehe kalo pure2 je.. tayah laa aku jawab.. dia nye level lebih kuang same ngan hani u laa.. hehehe

    ReplyDelete
  5. hapdet cepat!!!nk tgk gambo2 yg best..hihihi

    ReplyDelete