Lilypie Third Birthday tickers

m.y~m.i.s.s.i.o.n

Sunday, December 7, 2008

time : 2.22am
location : home sweet home, senawang
condition: sakit perot, sakit pinggang

walopon didlm kesakitan.. tp aku rajin plak nak update blog pg2 ni.. tatau la apsal.. mule2 nak cite psl ari kames aritu.. tp aku malas nak cite psl keje.. rumusan yg aku bole bg.. minggu lepas mmg direct aku masok opis after lunch.. blk pon agak awal.. niceee kan?

-khamis-
lepas magrib.. me and him kuar.. mule2 gi serdang.. bli karpet yg keping2 tu.. sekeping 3inggit lebih.. bli 6keping je pon.. then after that.. kitorg tros gi mines plak.. nak cari kain utk langsir bilik dia.. complicated skit laa tingkap bilik tu.. kalo bli yg da siap.. nnt kene oter plak.. sbb sure laboh.. kalo tempah kat kedai.. upah jahit mahal plak.. last2.. kitorg bli kain.. n tukang jahitnye adelah... aku!!! hahaha kenape? tak pecaye aa?

nampak itu kain?? itu bulat2 namenye butang..

haa tu laa kainnye.. mcm kain nak wat baju pon ade gak ni.. heheh soo.. sempene cuti raye haji ni.. aku da ade mission.. utk siapkan langsir!! huh!! smangat ni.. tatau laa sempat ke tak.. tp nak wat langsir simple je pon.. umah bujang je kan.. nnt tgk je laa hasilnye ek.. bak kate mak aku "tgk2 da siap nnt jd baju mlayu plak".. lawa ke baju mlayu letak butang camtu aa?

-jumaat-
mlm tu.. bosan2.. kami(me and him) pon decide nak gi tgk muvi.. midnite.. actually tu da masok ari sabtu pon.. sbb muvi stat kol 12.20am.. tp tape laa.. anggap je laa ari jumaat kan.. cite yg kami tgk ialah...



wuuu... cite ni sgt best.. sgt comel.. ermm.. aku tak terer aa nak review muvie2 ni.. tp bg aku.. best aa.. klaka.. slalu kalo tgk muvi time midnite.. sure aku cpat ngantok.. tp cite ni mcm nak tau je ape jd next.. rase kejap je.. sedar2 da nak abih.. cite ni plak psl bolt n tuan dia, penny.. psl relation derang.. n aku plak bole terimagine aku ngan oc.. huhu walopon oc tak semanje mcm bolt tu.. tp still.. rase sayang pade pet yg kite da jage dr kecik tetap ade.. n bile imagine tibe2 oc ilang ke.. kene curi ke.. mmg bole begenang laa mate ni.. hoho emosi!

-sabtu-
bgn agak lambat :p .. pastu packing barang sume.. siap2.. gi kuar lunch jap.. then patah blk umah sbb nak masokkan cage oc dlm kete.. punye laa susah nak masokkn cage tu.. sbb besar.. abih calar2 aku nye tingkap.. seb bek kene kat tinted tu je.. tak laa calar cermin tu.. ermm cuti ni bwk blk oc.. sbb cuti lame kan.. tp rase nye bwk blk for good kot.. bg kakak aku jage :( .. takle bwk blk umah dah.. :( .. utk kebahagiaan sume pihak.. tepakse laa aku anta oc blk kampong :(( sedeynye.. beberape hari be4 nak blk ni.. asal aku tepk je kene tinggalkn oc kat sini.. sure begenang mate.. sebak.. sgt emosi aku smenjak 2 menjak ni.. cpat je nak nangis.. cpat je nak marah.. ghope2nyee.. bendera merah daa.. tu psl laa sakit mcm2 ni.. hehe

da laa on de way nak blk semban td.. br kat area bangi.. kete da slow.. jam laa plak.. sampai ke semban plak tu.. mule2 aku igtkan sbb eksiden.. rupenye mmg jam pon.. aku bwk takat 20-40kmj jekk.. lg laa menambah perase sakit pinggang aku nih..

orait.. jgn lupe tunggu hasil jahitan aku.. adekah bejaye atau hancorr.. aku pon tak saba nak tau..

p/s : utk entry trip kedah.. credit to ajis n che mun utk gamba2 yg aku gune.. thanks!

3 comments:

  1. huhuhuhu....

    aku plak tak kibar lagi bendera merah...apesal lambat entahla...

    uiks..rin menjahit?tak sabo gak nk lihat ape hasilnye

    ReplyDelete
  2. reen, beh tue ko tinggal kan OC kt seremban la ek~

    tak sempat aku nk melawat anak bujang ko tue..

    hhuhuhuh..

    tetiba sedey plak!

    sob*sob*sob

    ReplyDelete
  3. fa -> just wait n see aa..

    wawa -> erm.. nampaknye camtu laa.. dpt laa oc bebas skit kat sini.. if not asyik kene kurung jek.. jgn laa sedey.. kalo ko sedey.. aku lg sedey..

    :((

    ReplyDelete