Lilypie Third Birthday tickers

n.g.i.l.u

Tuesday, December 30, 2008

wahh.. 5 hari gak aku tak hapdet nih.. takle jd.. nak tanak arini aku paksekan diri utk menghapdet..

skang ni dlm mulut aku tgh rase ngilu2.. sbb td aku gi klinik gigi.. nak makeover skit gigi ni.. hehehe nak ganti kan tampal yg itam dulu bg jd putih.. lgpon ade tampalan dulu yg da tetanggal daa..

ishhh gilee sekseeee nak tampal ni.. aku siap tanye doktor tu lg.. "sume alat2 kat klinik ni mmg bunyi ngilu2 ek?".. da laa bunyi pon ngilu.. bile kene gigi tu.. lg ngilu...huii bising gak aku td.. siap hentak2 kaki.. dpd nak tampal 2 gigi.. last2 doktor tu ckp wat satu je la.. satu lg dtg esok.. hahah sbb aku bising sgt.. tp sok mebe aku nak mintak injek kot.. kasik kebas skit.. soo tade laa rase sgt.. just bunyi mesin tu je laa yg bising.. mule2 mase doktor ckp nak injek.. aku igtkan nak injek kasi pengsan.. aku da sonok dah.. nnt sedar2 je sume da siap kan.. rupenye kasik kebas jek.. hhoohohoh

ishh byk nye mende nak cite.. psl wedding.. psl engagement lg.. n cite ngarut2 lg.. tp tape.. nnt aku wat entry asing2.. mission aku tak sampai 50% lg ni.. gamba sume da susun ikot date.. tp tak edit2 lg.. tibe2 kat opis ade keje plak.. tensen btol..

dikesempatan ini.. aku nak wish congrats to encek aizat & puan ana kerane bakal menambah bilangan ahli kuarge mereke pade taun depan.. tahniah2!.. lepas kawen aritu da beseri2 da muke aizat.. kali ni tambah lg seri nak jd bapak plak.. da register utk join club mus ke blom? hehehhe

orait.. ini je ceritera ptg ini.. nnt mlm kalo rajin aku sambung cite..

0 k.o.m.e.n: