Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g 3~m.u.k.e.k.u

Friday, November 21, 2008

aku telah di tag oleh encek mustafa bakal menjd bapak budak n encek apih de hosmet si dia.. rules n regulationnye adelah seperti berikut yee..

1. Take a recent picture of yourself OR take a picture of yourself right now

2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instructions with your picture.

5. Tag people to do this.


muke pekeje kampeni xXx yg still tak gi keje..

disini aku ade pengakuan nak buat.. aku terrrrpakse men tipu skit.. huhu terpakseee aaa.. sbb2nye..

aku bgn td.. on laptop and tros gi mandi.. aku kuar toilet jek tros bukak mozila n bukak blog aku..

aku bace komen.. aku suda kene tag oleh mus n apih.. aku bukak blog derang.. nak tau laa tag cemane kan..

aku bace instruction.. alamak wehh.. mane bole amek tros gamba baru pas mandi.. soo aku pon maen tipu skit.. pakai baju.. pastu baru snap gamba.. sori ye.. seb bek tade dende dikenakan utk org yg tak mengikot arahan kan...

btw.. gitu laa ghopenye time aku br bgn n br pas mandi.. seb bek da mandi.. feewww! kalo tak.. aku wat2 tak nampak je laa tag derang tu.. huhuh

now.. turn aku plak nak mentag org len..


* cik pest - sbb anda blom di tag oleh mereke be2 lg..
* arepet - alaa tag senang je ni kan..
* inahazlina - sbb anda malas nk update blog.. kamonnnnn!!
* elmo - amek laa gamba gune iphone ko plak..
* fatin - sbb ko member skola rendah aku.. bole ke trime alasan ni?? heheh

oraitt... thats all.. kepade mereke2.. jgn nak men tipu cam aku.. jgn memotong barisan.. beratur dan ikotlah giliran anda.. aku masih besenang lenang di rumah ni.. tak gi keje lg.. ish2.. next week nak kene jd pekerje cemerlang laa.. takleh bemalasan lg..

lg satu nak ckp... aku sedeeyyyy :(.. TARA smalam.. :( hampee aaa Ida & Tania tak menang.. ending yg tak excited.. tak best!... kalo derang menang.. sure havoc aaa... sureeee hebohh! tp kalo team no 2 tu yg menang plak.. pon tak best.. mesti ramai tak puas ati.. tu laa derang.. asyik belagak je no 1 kunun.. tp tape laaa.. at least bkn team no 2 yg menang kan.. tp still tak best.. anyway.. Ida & Tania memang best!

7 comments:

  1. ape kate,
    kalo aku smpat nampak muke ko kat opis ni baru aku reply tag.
    muke anda nampak mcm sgt baru bangun tido, boleh?

    pasal TARA tu aku pon kecewa aghhhh

    ReplyDelete
  2. sadap yuh.. mmg i br bgn tdo pon okei.. hahah posing mcm tu supaya dpt menkaver kebengkakan mate... nyiahaha

    aku tamo gi opis arini.. bole tak? ko gi opis tu dpt gaji lebih dr aku ke?? hahhaha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. dey!budak busuk!!

    apesal aku tak nmpk ko arini ha?
    mcm musykil aje...hum...

    p/s: tak aci la gambo kau coz ko tuka baju.snap je arr terus...keh keh keh

    ReplyDelete
  5. hahaha...itula rules yg agak d longarkan sebab aku pn dlm keadaan yg agak..tuuuttt...

    ReplyDelete
  6. reen!!! apsal gamba muke ko ni nampak cam jas je...haahah
    btol tak kawan2?

    ReplyDelete
  7. heepp ami... plisss... adoii.. tak terkate... i tak releee...

    ReplyDelete