Lilypie Third Birthday tickers

s.a.k.i.t~k.e.p.a.l.e

Tuesday, November 25, 2008

bedonyut donyut.. berdenyut denyut.. AaAaaAaaaAaaAa

adoii.. tatau apsal.. dr ptg td kat opis lg da sakit kpale.. sampai umah.. sempat la aku tdo sejam jap.. bgn2 pon still sakit lg.. adoii lg.. pastu tros mandi.. n siap2 utk pegi umah che mun.. che mun adelah rakan sekampeni xXx..

majlis stat kol 8pm.. tp aku sampai kol 9 lebih.. sakit kpale nye psl.. aku tdo td sampai kol 820pm.. da sakit2 tu nak pegi gak.. sbb nak mkn free.. uhuhu da laa ujung2 bulan ni kan.. bagus btol derang ni.. menjamu org2 yg da kekeringan ongkos.. eh ke aku je yg sengkek? huhu


m.e and che mun the tuan umah yg rajin buat open house

pegi td pon tgh hujan renyai2.. ramai gak org2 yg dtg.. ramai2 gak rakan2 sekampeni.. erm td aku mkn mihun grg.. ayam 2 ketol(drumstick + wing) and popia 2ketol.. pastu 2nd round mkn mi kari plak.. huhuh sedap2 sume mknan.. mi kari pon best.. kene puji mi kari lebih skit.. sbb derang masak sendiri.. yg len korg tempah je kan.. tayah puji sgt aa.. aku lepak pon tak lame sgt.. tak slese aa.. kpale ni still bedenyut2.. n dia plak nak gi men badminton kol 11.. soo takle la lepak lame2 sgt.. lgpon member2 yg kenal ramai gak da blk.. soo blk je laa..

eh awal2 je tros cite psl mlm kan.. sbb siang td tade watpe pon.. masok opis time lunch hour.. (lambat lg??) then bace2 blog.. tgk gosip gel.. layan muvi made of honor..



actually.. cite ni da lame aku copy.. heheh tgk yg donlod je laa.. nak tgk kat wayang tak sempat.. ermm haa.. ade je tesimpan dlm pc.. tp lupe nak tgk.. soo td da bosan2 sgt.. tatau nak bace blog sape dah.. aku pon godek2 laa pc tu.. then tejumpe muvi ni.. so layan aa.. best gak cite ni.. aku layan sampai begenang gak air mate.. part "u may kiss the bride".. tibe2 aku sebak.. terimagine kalo org mlayu kawen.. pas nikah tu.. then ciom dahi kan.. syahdu jek.. ok dah.. ignore je part ni..


da alang2 cite psl kawen ni.. aku nak tambah skit laa.. kepade mereke2 yg komen di blog ni.. or member2 yg terase nak tanye.. n yg da tanye pn.. soklan derang iaitu 'ko plak bile lg?', 'lepas ni ko la plak kot?', 'asyik pegi org punye majlis je..sendiri punye bile?', dan soklan2 yg sewaktu dgnnye.. haaa... kepade sesape yg telintas nak ckp camtu kat aku kan.. aku ade idea.. ape kate korg tuka ayat tu kepade..


'saye (nama anda) dengan ini mendoakan agar reen dipercepatkan melangkah ke step seterusnya iaitu betunang dan kemudian bekawen dan berkekalan dan bahagia laa hendaknye hingga ke akhir hayat...aminnnn'

kalo korg nak tambah ape2 lg doa.. dipersilakan.. haa ape kate korg wat camtu? ok tak?

segala kerjesame didahulukan dgn ucapan trime kaseh..

12 comments:

  1. haa mcm ni kan bagus.. sejuk ati aku.. hahah

    aku doakan yg same kepade korg yg blom kawen gak.. aminnn...

    ReplyDelete
  2. ahaha.. bagus gak statement ko tuh..
    bukan ko je yg kene.. aku ni yg lelaki pun dah naik bosan ngan soalan tuh.. especially time2 raye, jumpe sedara mara.. kui kui kui..

    aku doakan.. semoga ko dan 'dia' akan ke jinjang pelamin..
    semoga berkekalan hingga ke anak cucu.. amin!..

    ReplyDelete
  3. amin..semoga reen cepat kawin

    drp..
    -chemun yg tiada blog..hihi-

    ReplyDelete
  4. aku plk...pasrah aje..

    tgu 40 org doakan aku kawen...mudah2an makbul

    ReplyDelete
  5. hahah aku suke! aku suke! bagus kawan2 aku yg mendengar kate ni..

    fawaz -> ko tu da la laki..mude lg.. aku ni ape kes? lg la risau kan.. hahah

    chemun -> aminn amin amin.. time kaseh kerane mendoakan aku.. ye ke tade blog?

    fa -> jgn risau fa.. aku juge doakan ko kawen cpat dan bahagia ke akhir hayat.. aminn

    ReplyDelete
  6. ape kata ko pon tlg doakn utk aku jugeee..hikhik

    ReplyDelete
  7. fatin -> baiklah!

    'saye, reen dengan ini mendoakan agar fatin dalila hazwani dipercepatkan melangkah ke step seterusnya iaitu betunang dan kemudian bekawen dan berkekalan dan bahagia laa hendaknye hingga ke akhir hayat...aminnnn'

    ReplyDelete
  8. muvie seribu kenangan tuk aku!
    huhuhu..

    tp aku suke gila cter nie~

    sgt sweet~

    part tue pun aku rasa cam nak nangis,tp aku tahan jer..
    konon² nk control ayu..sbb tgk kt panggung kan...
    hohohohoho..

    dan patrick dempsey (aku tak tau spelling nie btul ke tak..huhuhu) yg sgt hensem! =P

    buat lagi la aku suke cite nie..
    hehehe =P


    owwh ya,
    aku pun doakan ko ngan si "dia" tue dipercepatkan jodoh~

    insya allah..

    a-meeen~

    =)

    ReplyDelete
  9. wawa -> huuu.. btol2.. cite ni best.. hehehe kalo aku dpt tgk kat wayang lg boleh menjiwai kot..

    time kaseh wawa kerane mendoakan aku.. aku juge mendoakan yg same utk ko.. ameennn.. :D

    ReplyDelete