Lilypie Third Birthday tickers

m.y~s.o.u.l

Friday, November 7, 2008

harini aku bgn lambat lg.. hadoihh.. this week rasenye mmg trok sgt disiplin aku.. paling awal smalam je kot.. bgn kol 9 lebih.. arini aku bgn.. tgk2 jam da kol 1 dgn mate aku berair sbb lepas nangis.. aku igt2 lupe aku mimpi ape.. tp dlm mimpi tu mmg aku nangis.. da byk kali gak jd canih.. nangis dlm mimpi.. pastu tejage sambil teresak2.. huhuh arini tade ape yg menarek pon belaku kat opis.. bende tak menarek ade la berlaku..tp malas aa nak cite.. skip skip.. sbenanye aku tak saba2 nak cite psl smalam ni.. hehehe

smalam kan.. pas keje.. mlm dlm kol 8.00pm.. me, him, elmo n pit shady went to the mines.. hehe 1st destination gi mkn kat kedai vietnam..


logo dicuri dr blog elmo.. ni laa name kedai nye.. best gak mknan kat sini.. mende yg aku mkn pon sedap.. tak igt dah name dia.. tp aku igt dia nye code = V2.. ade cam mihun tp kasar skit dr mihun, carrot, salad, togeh, ayam n kacang hancur.. pastu tuang satu sup ni.. mcm sos pon ade.. tp kaler dia mcm minyak yg cair.. tuang dlm mangkuk tu n gaulkan sume.. pastu mkn laa.. ape lg.. heheh ok ok.. part ni bese2 jek... ade part lg best.. pas da abih mkn.. gi la lepak luar jap.. teman si lelaki2 ini membuang asap dan menghitamkan paru2.. part ni mmg tak best aaa.. hehh!.. ok ok part best plak..

pastu..kitorg nek la escalator sampai tingkat atas skali.. pastu kitorg jln2.. sampai laa jumpe kedai ni..


sampai2 kat kedai ni.. aku pon merisik laa.. aku da lame sgt bekenan kat fon Samsung U900 Soul ni..


tanye harge sume.. belek2 skit.. tp sbb hati da bekenan lame kan.. mmg tros amek je la.. n aku sgt suke.. suke suke suke!!.. kepade org yg menghine fon lame aku.. "hoooiii dgr sini oiiii... aku da ade fon baru aaa... canggih wooo... touch2 jek.. bole tuka2 kaler wooo.. korg nye fon canggih cam aku tak?" hahahhaha.. gelak evil nih..

at last.. merase aku bli fon baru..utk pengetahuan para pembace ye.. kali pertame aku bli fon ngan duit sendiri ialah fon nokia 3310.. tu fon kedua yg aku pakai.. fon pertame.. bpk aku blikan kat pertama.. wahh.. cam sesuai jek.. 'fon pertame bli kat pertama'.. iaitu fon siemens.. aku nak letak gamba.. tp search2 tak jumpe plak.. old sgt kot.. huhuhu then lepas 3310.. aku tuka pakai fon nokia yg keypad dia kaler pink purple tu.. gamba pon aku tak dpt cari.. tape la.. burn je laa.. then lepas da bape lame pakai fon nokia tu.. aku tuka pakai motorola L6.. tu pon bpk aku yg bg.. dpt laa merase fon canggih skit..



ni laa condition motorola L6 skang.. sian da kemek2.. kalo tak salah.. aku stat pakai fon ni dlm bln 4 taun 2006.. agak lame aa aku pakai kan.. mmg da jatuh hukum harus tuka fon baru dah.. dan gamba ni harus laa diambil menggunakan camera baru.. hehehe ni plak gamba fon baru aku.. tp tak amek gune fon lame.. amak pakai camera laa..


tadaaa!!!!

heheeh ok laa.. cukop laa eksyen fon baru nih.. kang mluat plak.. tp mesti laa aku excited kan.. setelah bape kurun aku tak bli henfon.. dpt plak yg aku da lame nak.. n satu lg yg aku btol2 puas hati sbb aku gune 100% duit aku.. mule2 bajet cam kene hutang2 gak.. tp tgk2 cukop duit.. alhamdulillahhh.. :D

lepas blk dr mines tu.. stret kitorg gi alamanda plak.. gi karoke.. 4 org selame 2 jam.. huhh!!! penat aku nak nyanyi oiii.. sampai kol 1am gak laa.. seb bek suare aku maintain je arini.. hehe.. ok laa itu sahaje critenye.. aku still tak sempat nak explore lg fon baru.. tade mase aa.. tape2..slow2 laa kan.. rase cam tak caye pon ade gak ni.. 'btol ke aku da bli fon soul ni??' .. dulu beria2 sgt nak.. da ade depan mate.. cam tak caye plak.. hehehe

to my new henfon.. u r my soul.. cewahh.. cam becinte plak.. :P

12 comments:

  1. wah..dah der soulmate baru ker??? eh silap soul baru lh..sat ni kang marah pulak 'him' ko..huhuhu
    selamat mengexplore soul baru..biler pulak aku nk dapat soul baru nih??

    ReplyDelete
  2. wuuuu... orang tuh ade henfon baruuu...
    siap buat announcement kat opis lagi tadi.. =P

    ciss... phone dah same taraf.. takleh jadi nih.. kehkehkeh...

    btw.. enjoy yr soul and let yr soul be with u forever.. cheewahh!.. ahaha

    ReplyDelete
  3. wiieeeeeeeeeee~

    reen ada hp barruuuu!!!

    canggih plakk tue!!

    touch screen seyhhh!!

    hebat hebat!

    ramai tul tukar fon baru bln nie..

    musin tukar hp ke skrg nie?

    =P

    ReplyDelete
  4. pergh!!hp baru die canggih gle!!
    ade flash!!
    5 mp cam!!
    ade 3g!!
    ade face detection!!
    ade anti shake!!

    hp aku xde pon..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. aino -> ko nak soul baru ke soulmate baru? hehehe jgn main2.. nnt marah plak mr atlantis ko..hhaha

    fawaz -> haish fawaz.. takkan ko nak naik taraf plak kot.. relek2 laa dulu.. ishh tanak aa soul be with me forever..nnt tak naik taraf da namenye..

    wawa -> wuiyoo.. best tak?? best kan.. hehehe ko pon fon baru ke?

    elmo -> correction.. 4gb ok!!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. ooo eksen ehh..eleh xheran..henpon kite lagi besha..(ehhh boleh ke eksen kalo phone lagi besar?)

    henpon kite ade 3G jugak ape..
    hehehe

    jadik laa..ckup syarat je enpon neh..

    ape2 pon..tahniah kak reen...(uiiyooo akak...rase tua x?)
    dapat phone baru..

    ReplyDelete
  8. reen..
    brape ribu ko beli? best x function dier?huhuh...nk gak hp baru!!

    ReplyDelete
  9. woww.. fon baru.. pasni apa plak yang baru.. aku paling baru.. GF je lah.. yang lain sme lama lagi.. hahahaha.

    ReplyDelete
  10. apih -> manede kaye.. kumpul duit skit2.. ko lg kaye.. asyik menang je men rugbi.. hehe sile open table!!

    apet -> woo enpon besar tak semesti canggih mcm aku punye.. hahah aku masih dlm mode excited lg..

    shy -> alamak.. harge malu aa nak cite sini.. kite cite private je la nnt ek.. function dia da cukop ok laa utk aku yg pakai.. heheh

    pidah -> wahahah.. ok la tu! ade gak br.. anyway.. wat happenggg to ur blog aa?

    ReplyDelete
  11. malas nak blogging la.. tadek benda nak tulis.. nak remove link tu pon.. bole je.. tunggu mood dtg balik.. skang ni tgh mood percintaan. hahahah

    ReplyDelete