Lilypie Third Birthday tickers

m.o.r.n.i.n.g!

Friday, November 28, 2008

morningg evribadehh!!!



huhh smangat aku ni.. skang jam kat monitor menunjukkan kol 9.17am.. location aku adelah di cubic aku kat opis xXx.. haaaa... kagum tak? uncle gad kat luar td siap tego aku lg.. 'u look very happy!'.. padahal muke dia yg ceria sbb nampak aku dtg pg.. heheh

anyway.. dtg pg ni ade makne sbenanye.. nawaitu aku dtg pon bkn nak dok sampai ptg.. satgi nak bekpes jap.. gosip2 skit kat pantry.. then isi timesheet.. pastuu cau cin cauu.. arini si dia nak bepindah rumah.. make aku dgn rela hatinye menderme laa sikit tenage aku utk menolong.. tak derme tenage.. derme kete ke utk angkut brg.. mane2 yg temampu laa..

sok aku nak gi kedah.. kenduri aizat kekaseh.. ehh da jd suami laa.. aizat suami kepade ana.. aku tk dpt pegi last week blah ana isteri aizat.. soo aku pegi la blah laki nye.. mereke tu da selesai honeymoon kot.. cam best jek.. hohoho kendurinye ari ahad.. tp kitorg gerak esok..

okeh dah.. tu je laa cite mengenai aku yg bgn pagi harini.. nak gi bekpes da ni..
slamat bekeje evribadehh..

2 comments:

  1. haa..bgs2..aku br igt nak tolong..dah ko ngn reha plk tolong..kire ko wakilkan r sparuh tenaga ko utk aku..haha..

    ReplyDelete
  2. aku bangga dgn pencapaian ko hari ni.syabbas betty.

    ReplyDelete