Lilypie Third Birthday tickers

m.a.s.i.h.~i.g.t.k.a.h?

Wednesday, November 26, 2008

aku bosan..

jd aku amek keputusan utk hapdet blog.. walopon aku tatau nak cite psl ape.. soo aku akan taip je ape yg telintas..

ermm arini aku masok keje dlm kol 11 lebih.. igtkan arini ade harapan nk dtg awal.. skali telajak gak tdo.. damn!.. sampai je opis.. aku dpt tau.. head aku gi holiday kat bali... waaaa.. indahnya dunia.. terase aman jek.. seperti aku plak yg gi bali.. hehehe

aku da tak larat nak bace blog org len.. tak larat nak godek2 facebook.. tak larat gak nak belek frenster.. sume da bosan.. soo skang aku nak becerite je laa..

rad, ika, ani..

masih igtkah? dulu2 mase kite nak gi tgk final af2 kot.. zaman zahid menang tu.. punye laa excited nak pegi kan.. sume da siap2 ni.. pakai abih lawa laa mase zaman tu.. hahaha then berbekalkn kete kancil aku.. kite pon gerak laa dr cyberia.. TAPI.. tapiii kawan2.. haaa.. sampaii ke simpang kat dhl tu.. lepas je trafic light ijau.. aku pon belok laa ke kanan.. kemudiann...



kete aku dpt pegi takat ni jek.. pic taken : 14 Aug 2004 at 3.17pm


ini tandenye.. kehabisan minyak okeii...

haaa.. aku igtkan sempat laa nak sampai putrajaya nak isi minyak.. rupenye tak sempat.. time tu petronas kat tepi mdec ni tak bukak lg.. soo paling dkt nak isi minyak mmg kat putrajaya jek.. soo kitorg pon call laa utk bantuan.. seb bek time tu ade member yg dok kat putra.. cuak gak time ni.. takot tak sempat sampai nak tgk af kan.. tp seb bek pastu sumenye ok.. sampai laa jugak kat stadium tu.. agak ramai gak manusia.. hehe dah laa.. aku nak cite psl minyak abih jek.. bkn psl konsert af pon.. yg tu sbenanye bkn kejadian pertame minyak kete aku abih.. yg ke 3 da kot.. huhu tak serik2 gak.. tp since aku da tuka kete ni.. tak penah lg laa kete aku sampai abih minyak.. tambah2 lg da keje kan.. nampak sgt kedekotnye kalo tak isi minyak tu..

owhh.. nak cite lg skit.. be4 masok konsert tu.. ade laa org2 yg nak interview2.. time tu da nak dkt merdeka..14 Aug kan.. soo tibe2.. ade org dtg ngan bwk camera sume.. nak soh kitorg jawab soklan.. soklan nye kalo tak salah aku 'apekah maksud kemerdekaan bg anda?' .. tegagap2 laa nak jawab.. jawapan pon bodo2 je kot time tu.. pastu tgk prestasi jawapan kitorg tak bagus kot.. dia soh laa kitorg jerit 'malaysia boleh' ke 'merdeka'.. aku pon da tak igt mane satu.. soo kitorg pon jerit je laa tibe2 kat situ kan.. dgn harapan.. derang rejek laa part kitorg.. mmg tahpape.. n aku rase mmg kene rejek pon.. sbenanye tetunggu2 gak kot2 kua tv kan.. hahaha tp rasenye mmg kene rejek kot.. sbb tade sape2 bgtau pon ade nampak muke kitorg kat tv.. :P

hehe.. sonok gak flashback mende bodo2 ni..



from left: m.e, rad, ika, ani..pic taken: 14 Oct 2004 at 3.30am

masih igtkah? time ni kite brangan nak jd model.. siap pasang lampu oren.. konon2 lighting dlm studio la kan.. pastu bukan maen lg pose atas tilam becadarkn corak kulit harimau tu.. aauuumm!.. seksi laa konon.. hahaha ni je gamba yg aku bole publish.. yg len mesti laa exclusive kan.. heheh haa pastu siap pasang kipas kuat2.. kasik rambut tu beterbangan skit.. ala2 tgh bahagia la kan.. rad dgn extra effort dia lg.. huii mmg takle cite kat sini.. rindu laa weii.. tp yg pasti.. lepas kitorg puas posing n amek gamba ngarut2... ni gamba yg terakhir..

ni adelah gamba keinsafan.. model adelah rahsia.. pic taken : 14 Oct 2004 at 3.52am

da nak kol 4am da oi.. tp sayang aa.. ade byk lg gamba ngarut2 yg aku da terhilangkan mase cpu aku rosak dulu.. ahh rugi2..

ok.. cukop laa cite skit2.. kalo aku nak cite byk2 kan.. abih sume detail aku cite plak.. yg pasti.. head aku da gi holiday.. ape kate aku blk awal arini??

:D

9 comments:

  1. itu ke kete "kanch" kesayangan kamu mse study dulu???

    ReplyDelete
  2. waa... ko pon pakai kancil gak ke dulu(macam aku pakai je).. hehehe...

    sian dah abis minyak tengah2 jalan.. huhuhu... takpe2.. tu zaman2 uni.. stended laa.. ehehe..

    skarang dah kaye.. minyak kete full jee.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. bongok ah ren.
    fani gile nak p af tu.
    siap apal lagu adam ok.
    dan belari2 ke araqh pentas selepas tamatnye majlis.
    ani pule menjerit sperti org hilang akal.
    gamba2 aku sume br ilang sume.haih
    tp lihatlah lengan ku kurus di dalam gamba

    ReplyDelete
  4. aaaaa
    bangang gile okei
    aku tebayang2 ani jerit speti hilang akal tu
    pastu bole aku hampe sbb farah af tu mcm tak kenal aku
    padehal sgt afundi die
    pastu amek gamba same sape name megot tu ika? azizi ke? yg siap belaga pipi tu
    ahahahah

    ReplyDelete
  5. kancil best wey wat rempit.kecik je mencelah2 je kat mane2 hehe.kdg2 tmpt takde parking pun leh je sumbat kancil tu lagi :P

    ReplyDelete
  6. fa -> itu lah dianye.. kete mak aku sbenanye.. tibe2 jd hak milik aku bile da pindah mmu cyber.. heheh

    fawaz -> ko wat aku konfius je.. igtkan ko pakai gak.. da keje ni awal bln full aa.. ujung2 kering gak aa.. tp tade aa sampai abih langsong.. haha

    ikan kekek -> gile aku tegelak part hafal lagu tu.. haha aku mmg da hafal rapping dia okeii.. aahhh smangat!! btol2.. lengan yg slim dulu..

    radu da betunang -> apsal aku cam tak igt part ani jerit2 aa? ke time tu aku lari gi toilet sbb nak muntah?? hahahah ye,amek gamba ngan azizi tepong gomak..

    cikpest -> woo btol2.. kancil tu walopon kecik dan seperti besi begerak.. tp agak laju ye..

    ReplyDelete
  7. ahahha reen..klaka weh ingat time nih..aku ada simpan lg gambar2 konsert af tuh..bengong gile.mmg bersungguh2 aku jerit kat adam tu mcmla dia kenal aku pon..sabarr je laaa....

    ReplyDelete
  8. hurm.klu tak silap,aku la yg tlg beli minyak kan?kene jolok lubang minyak dgn ranting kayu.

    ReplyDelete
  9. zonan -> ye zonan.. ko mmg tak silap.. hehe jasemu dikenang..

    ReplyDelete