Lilypie Third Birthday tickers

l.a.p.t.o.p~p.i.n.k

Tuesday, November 18, 2008

at lastt.. sampai gak laptop pink aku kat opis ni.. kome nak tgk cemane ghopenye laptop pink aku?? naahhh...

very the pinky kan..

al-kisah.. aku sbenanye tak suke pon kaler pink.. mcm pompuan sgt laa.. by default.. kalo aku nak bli pape or pilih pape.. mesti kaler baby blue.. mesti mesti mesti! hehehe mase aku nak pilih template blog ni pon.. kaler len sume aku tak nampak.. kaler baby blue je yg cantek.. and actually aku da pilih template kaler baby blue pon.. tp dia nye gadget2 kat tepi tu cam tak befungsi plak.. soo.. ini lah hasil template yg aku da pilih.. walopon bkn kaler yg aku suke.. tp design dia aku suke laa..

berbalek kpd cite laptop td.. sbenanye mule2 aku da bli kaler biru pon.. tp dark blue.. pastu mcm machoo sgt la plak.. n kebetulan time tu instuctor aku dr india mmg tgh nak bli laptop.. soo.. aku pon ofer la kat dia laptop biru tu.. seb bek dia nak.. bole laa aku tuka kaler baru.. n sbbkn aku nak kaler2 yg ceria.. n disbbkan time tu gak aku da tebeli bag laptop yg kaler cream+pink.. alang2 nak kasik sedondon.. aku amek laa kaler pink.. gitu laa kesahnyee...

ni plak view dr depan.. saje nak tunjuk current wallpaper yg aku gune..


my and my bebeh during nadia's convocation

sbenanye aku nak update psl aku lapa jek.. serius lapa sgt ni.. td tak bekpes.. pastu gatai2 plak nak tayang laptop.. da jd cite len plak.. time kaseh kat che mun sbb bg aku coklat hersheys kissess td.. mcm tau2 je aku tgh lapa.. tp bg 3 ketol jek?? mane cukop weh... nnt aku nak lg! huhuhu

ok da laa.. apet da bising ni nak tunggu aku abih update.. ye la ye laa.. da sudah dah!

10 comments:

  1. eleehh.. ape ko dengki ngan laptop aku.. jgn ko igt laptop ko putih.. laptop ko lg suci okei..

    and lg satu.. laptop kite adik badik.. dr family yg same.. tak baik kutuk adik badik.. huhuh

    ReplyDelete
  2. x ngam dgn ko reen.ko asyik blueeeeeeeeee....hahah tp lawa lg dr aro nye.sebab aro nye x terjaga.

    ReplyDelete
  3. lela -> tenkiu cik lela.. comel cam tuan dia tak? hahahaha tape2 tayah jawab pon tape..

    apih -> haa.. tgk tu aro.. putih tak semestinye bersih..

    ReplyDelete
  4. haih..bila la aku nk miliki "produk-xmampu-milik" ni..hahaha

    xpe2..mcm abg aku ajar..
    "pelan2 kayuh"

    ReplyDelete
  5. laptop kite same, tp aku kaler purple bunge2.. hehehe

    ReplyDelete
  6. aku ngidam bende2 pink neh....huhuhu

    ReplyDelete
  7. blog emilia azman pon ada gamba mcm wallpaper kau... korang ni kawan ke?

    http://amigicikago.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. apet -> kamon la dei.. bile mau angkat itu laptop?

    ani -> ko nye cam besar skit kan? aku nye yg 14..

    fa -> kalo camtu tuka la skin kaler ko jd kaler pink.. heheh

    polkabot -> kitorg da bekwn since 28 april 2001.. menjd hosmet selame 5taun.. ya.. kami kawan! heheh

    ReplyDelete