Lilypie Third Birthday tickers

l.a.m.b.a.t~.l.a.g.i

Thursday, November 20, 2008

harini aku rase aku rajin.. walopon aku still masok opis lambat iaitu time lunch.. tp arini mmg aku rajin bace blog2 org len.. rajin komen2 kat blog org.. mungkin sbb aku mmg da tade mende nak wat.. mungkin tu je mende yg aku bole buat.. tah laa.. yg penting arini aku rajin skit aa..

td aku wat quiz psl otak.. aku jumpe time singgah kat blog aino.. ni result yg aku dpt..


Your Brain is 47% Female, 53% Male



Your brain is a healthy mix of male and female

You are both sensitive and savvy

Rational and reasonable, you tend to keep level headed

But you also tend to wear your heart on your sleeve



ishh bia benar.. apsal otak lebih kepade laki plak? tp sbb dia ckp 'healthy mix of male and female'.. takesah laa kan.. janji sehat.. huhhu tp statement yg last tu 'but u aslo tend to wear ur heart on ur sleeve'? .. ape maksud nye ni? tak paham laa.. anyone can explain to me?

last nite.. me, him, elmo n fitri went to alamanda.. tgk muvi cite madagascar 2.. i like to move it.. move it.. he like to move it.. move it.. she like to move it.. move it.. heheh kitorg tgk kol 1150pm.. dpt seat best sbb bli tiket online.. 2nd row from the back n seat tgh2.. tp tak ramai pon org smalam.. seat pon byk je kosong lg.. sbb ade 2 hall utk cite ni.. tu psl byk kosong kot.. review psl muvi ni.. best.. klaka.. best.. funny.. serius best cite ni.. aku suke suare alex time dia kecik.. sgt2 comey... pastu aku tak suke badak jantan yg ngorat gloria tu..geli aa.. pastu mmg nampak sgt cam badak gatai.. huhuh tp sgt laa spoil smalam sbb aku sakit kpale.. mkn lambat punye psl.. walopon be4 tu da mkn mekdi madagascar set n time muvi aku kunyah pop corn lg.. tp still sakit kpale.. tu yg takle nak enjoy the muvi btol2.. da tgh2 cite ni.. aku rase cam tak saba nak abih kan cite.. sbb nak blk tdo.. bkn sbb cite tak best..


choommmeeelll...

actually.. same kes mcm high school musical tu.. aku pon tak penah tgk la madagascar no 1.. alih2 tros tgk no 2.. tp menurut encek elmo.. no 1 n no 2 tak related sgt citenye.. so tak lost laa.. tape2.. nnt aku nak cari madagascar 1, high school musical 1 n 2.. pastu layan kat opis.. ok tak?

6 comments:

  1. hey reen, wear you heart on sleeve means, that means u are person who can show your emotions openly bukan jenis yg hide hide emosi.x

    ReplyDelete
  2. OOoOoOOoOooOo.. like that ke? thanks jeyze.. tp i tot i bole control emosi punye org.. hhehe tak betol ke?

    ReplyDelete
  3. rin!!!!

    badak "moto moto" tu ade ranbut kat dada!!!!eeeeeeeeeeeeeeeeeee...geli mat mat mat

    ReplyDelete
  4. aku tag ko...sila buat ek..sila ke page aku.tq

    ReplyDelete
  5. fa -> haa name dia moto moto.. eeeuuww... kat mulut dia pon ade bulu2 skit ... eeuuwww

    mus & apih -> susah je korng ni.. iskk..

    ReplyDelete