Lilypie Third Birthday tickers

k.e.m.b.a.l.i~p.a.d.a.N.y.a

Friday, November 21, 2008

dlm kol 8.30pm td.. ain amek aku dr umah.. nak gi mkn kat kembangan paradise.. ahli rombongan adelah apih, ajis, elmo n of kos laa aku ngan ain.. dlm pejlnan nak gi mkn td.. aku dpt msg dr mak aku.. 'salam, pak long mail meninggal jam 8 tadi.'

innalillah...

pak long mail ialah bapak kepada kezen aku, arif yg br je betunang minggu lepas.. time gi rombongan betunang tu.. pak long mmg da kat hospital.. sakit2.. aku igtkn tak serius sgt.. sbb sbelom ni kalo jumpe.. mmg nampak kuat je dia.. ceria jek.. hmmm.. tibe2 rase sedey plak.. time nak gi betunang tu pon aku br tau sbenanye pak long da masok hospital.. hmmm..

to arif n siblings n maklong : tabahkn hati.. ermm.. (speechless sbenanye)..

smoge arwah pak long di tmptkan di kalangan org2 yg beriman.. amin..

4 comments: