Lilypie Third Birthday tickers

c.a.b.a.r.a.n~d.i.t.e.r.i.m.e

Wednesday, November 19, 2008

smalam.. dlm kol 9pm.. tibe2 kakak aku call.. soh on ym.. dia ckp 'oii on ym skang.. ayah nak anta gamba!'.. hohh cuak jap aku.. gamba apekah?? pastu time tu plak intenet prob.. tatau nape.. takle nak connect plak.. berusehe gigih laa aku utk online.. kakak aku plak da msg2 kat fon soh cpat skit.. aku siap rase nak ter berrr ni.. igtkan gamba ape yg urgent sgt.. aku soh anta kat emel tanak plak dia.. soo.. setelah berusehe slame 5minit.. aku pon bejaye online.. tros laa aku on ym n tros accept gamba tu..

adeeii.. sakit jiwe gak aku ngan dia ni.. bile tgk gamba tu.. aku rase cam aaihhh.. aaaiihhhh... ni jee?? ni je smate2?? ni je smate2 ko soh aku on ym cpat2.. ckp ayah da bising sume.. smate2 nak bg aku gamba ni?? ok fine.. derang cabar aku soh post gamba ni kat blog.. takat cabar tu je.. alaahaaii.. tade yg lg mencabar ke? hehehe baiklah.. inilah hasil kerja pakatan antara bapak ngan kakak aku..

tiade caption diperlukan..

tujuannye derang bg gamba ni kat aku?.. sbb bpk aku ckp.. bajet comel aa tu letak gamba kecik2.. abih tu?? nak wat cane ayah?? gamba yg ayah bg ni pon tetap maintain comel.. (pesanan:harap besaba ye tuan2 dan puan2..maafkan diri ini).. pastu ade lg gamba dia bg.. aku tau.. bpk aku nak glemer gak sbenanye.. aritu aku letak gamba dia dr pandangan sisi jek.. tu yg dia tak puas ati tu.. sbb nampak uban je..hihihi.. skali dia bg plak gamba mase rambut dia masih hitam bekilat.. hehehe meh laa tgk gamba ma dad n ma mom mase zaman derang emsem n lawo..

walopon tk nmpk muke.. tp aku tetap comel.. huhu

hahah.. aku harap.. sape2 yg bace entry ni.. byk2kn besabo ye.. bukan niat ku utk jd begini poyo.. tp apekan dayeku utk menahan jari jemari ni dpd menaip..

sbenanye ade lg satu gamba kakak aku bg.. tp nnt laa aku post.. sbb aku tatau cite disebalik gamba tu sgt.. kang aku wat cite version aku plak.. lain jd nye.. heheh

arini masok opis after lunch.. igtkn aku je masok lambat.. rupe2nye cik pest pon lambat gak.. hehehe tade mende menarik pon nak cite psl opis aku.. sume nye bosan2 belake.. k laa.. aku pon tatau nak cite ape lg.. ade idea nnt aku tambah2 laa..

thought for the day

a life without challenges would be like
going to school without lessons to learn

challenges come not to depress or get you down
but to master and to grow and to unfold your abilities

4 comments:

  1. lawa spek mata mak ko.. ada lagi tak? hahaha.. skang trend pakai spek camni balik..

    ReplyDelete
  2. apesal bj same? boria ka? hahahaha...

    ReplyDelete
  3. adat la tuh jis baju same. klo dulu baju kiki lala satu design ade kaler banyak2 tuh yg mak ako beli utk kami adik beradik.

    btw reen, bapak ko bace blog ko ker? gile rock bapak ko!

    ReplyDelete
  4. dunhill -> mesti laa da tade.. kalo ade pon.. mesti da rapuh.. heheh tu la kan.. trend zaman dolu2 da naik balek..

    ajiz -> heii.. standard aa tu kecik2 pakai baju same.. menunjukkan adik badik.. nnt tade la tesalah anak.. heheh

    fio -> haha.. btol tu.. seboleh2nye nak bg baju same kan.. aku pon tak rela bpk aku bace.. tp nak wat cemane.. tepakse laa aku besopan santun lepas ni..

    ReplyDelete