Lilypie Third Birthday tickers

a.p.e~c.i.t.e.r.?

Wednesday, October 29, 2008

gaji tak masok lg????

huhhh!!!



ini da maen kasar nih.. mengundang kemarahan btol...aku marah bkn sbb aku da tade duit pon..ade jek..tp saje2 nak marah..pastu aku plak tak saba2 nak bli henfon baru ni.. huhuhu fon aku da tahap kritikal dah.. member2 aku bole hine je fon aku..iskk..iskk... derang ckp.."fon budak skola lg canggih dr fon ko tau!".. derang igt aku tade prasaan ke? sedey gak..huhuh drama skitt.. tp tape.. kalo sampai hajat aku nak tuka fon nnt.. mmg fon aku laahh yg paling canggih..

ekcelii..aku br blk dr men badminton td..kat presint 8 putrajaya.. ade 3 court.. sume kitorg konker..huuu ramai gak laa kan.. meriah btol kalinih.. slalu kalo follow laki2 men..tak meriah sgt..derang men cam serius jekk..this time ramai pompuan..mmg penat gelak je laa..heheh tp puas gak dpt besukan.. pastu cam ngantok2 ni.. tp saje nak update.. nak cite gak ape aktvt yg aku wat wiken aritu..

sabtu..aku gi teman puan ayong(kakak aku) gi bli baju ngandong kat bangi..sbenanye tanak teman pon.. tepakse jekk.. beria la dia soh aku dtg.. nak soh tlg pilihkan baju.. ishh.. ade ke tanye aku..pastu sebok nak rugget2.. tanak mcm makcik2 punye style..bile aku tunjuk yg ni.. tak suke..tunjuk yg tu ..tanak plak.. motif aku teman ni ape sbenanye??kalo puan ayong bace ni..sile jawab pliss..

then ahad plak.. gi umah ajis.. kakak dia nye wedding.. mknan dia mmg best.. rase cam da lame plak tak mkn nasik kenduri.. heheh then..sampai umah..lepak2 jap.. teman mak aku gi SJMC plak.. tgk kawan mak aku punye mak sakit.. da tua da nenek tu.. and then.. mlm plak gi tgk muvie kat alamanda.. cite Bangkok Dangerous..



cite ni ok laa..kalo sape2 yg suke cite action ganas2 ok la kot.. tp ramai org ckp tak best sgt.. for me.. aku tak suke sgt.. sbb tgk cite ni wat aku sakit ati.. bedebar2.. takot woo.. aku asyik tutup muke ngan tangan jek..tp tgk gak ikot celah2 jari aku.. hehehe

isnin plak.. aku relek2 jek.. tghari gi jln2 kat jj.. misi prabih duit lg.. aku tensen laa.. slalu bile aku nak bli something.. mesti tade yg bekenan.. kalo tade niat nak membeli tu.. ade je yg bekenan.. tp yg lg tensen.. bende2 yg aku bekenan tu.. let say kasut la.. mesti tade size.. pastu aritu tgk wallet.. mesti yg tinggal display jek.. cemane laa collection aku nak betambah.. asyik xdpt beli jek.. pastu mlm lak gi shah alam.. umah kakak dia.. gi lepak2 jek.. igt nak men ngan baby.. tp baru sentuh skit je da nangis.. takle nak men2 sgt.. sbb dia da kenal org.. n tanak ngan org len.. agak hampe la sbenanye..

selase.. ape aku wat kat opis?? hmm pg gi keje ngan reha.. sampai pon nak dkt kol 10am kot.. huhuhu then lepak pantry..bekpes2 da dkt sejam gak.. huhuhu pastu godek2 pc.. konon2 bz laa wat keje.. tp tahpape laa yg aku wat.. cincai2 da lunch hour.. time lunch.. relek2 laa kan.. bace blog2 org len.. yg pasti.. soklan tag tu da menular ke blog2 opismate aku...hahah sume laa aku bace.. yg nyesal nye aku tag2 derang ni.. sbb statement derang yg nak igtkan aku bahawasanya.. aku lg tua dr dorg.. aAaAaaA.. ye ye.. aku tau.. "aku sedarr..siapa dirikuu~~" (eh aro.. mcm kenal jek lagu tu..huhu) tp yg pasti.. ajis takle nak wat statement tu.. hahaha best2...ok2 ni nak sambung pas lunch plak.. lepas lunch.. dlm kol 2lebih.. aku ngan reha turun laa gi surau.. gi smayang zohor.. haa baik nih.. smayang awal laa kan.. tp!! lepas smayang ape kitorg wat?? ape lg.. cabut aa.. gi alamanda... hahaha aku da tepengaroh ngan reha, ijan, apet, sani n fawaz.. derang hasut aku gi tgk High School Musical 3..(korg hasut ke?)


muvie start kol 3.35pm.. make.. tanpe rase besalahnye.. aku pon tgk laa muvie di waktu opis hour.. da laa dgn berbaju kebaye.. sgt laa ayu aku.. tp halfway cite jek.. hati aku tak tenang.. rase besalah.. cuak laa plak.. tp nak wat cane kan..takkan nk blk.. soo layaan je laa.. pastu tibe2 plak aku sakit kpale.. mebe balasan kot.. sbb aku lari opis.. huhu psl cite ni plak.. best laa jugak.. aku mmg suke gak cite2 musical n ade nari2 ni.... da la laki itu kiutttttt...hehehe.. suke suke suke! tp tu laa.. sbenanye aku tak penah tgk langsong cite high school musical ni.. alih2 tros tgk yg 3.. soo nnt2 kene tgk gak aa yg 1 n 2..

actually, yesterday is his registration day.. i really wish i can be there.. dont know for what purpose.. but just wanna be there..coz i wanna be in the process from the beginning till the end.. *aaaaa* (sound effect terharu skit..hehe) for you.. i’ll be there no matter what, just remember ‘beside every successful man, there’s a woman..err..girl laa’ hehe..


ok dah!

12 comments:

  1. bengkok denjeles tu mmg real punya efek. badan terbelah dua tu puhyo~~

    ReplyDelete
  2. hoo..laju btol ko bace..aku baru je post..hahaha gile saiko aa aku tgk cite ni.. tak suke..tak suke.. tak suke..

    ReplyDelete
  3. uih bab gaji x masuk ni mmg mengundang kemarahan ni.aku same aa cam ko.duit banyak lagi.tp saje jee marah2.haha.harus ke ckp duit byk lagi ek?

    ReplyDelete
  4. lor.. ingatkan ko mmg folo HSM nih.. ni main redah je teros HSM 3.. ahaha.. aku mmg folo since HSM 1.. best2.. tu pun sampai terlupa nak ajak sesorang.. uhuhuhu..

    ko takde2 gaji.. bleh gak tengok muvi =P

    ReplyDelete
  5. adeh....arini aku mmg mls nk ngomen blog org...dah la blog lisa dia buat private..ape yg dia godek dgn blog dia aku pun tak pasti...

    ha!!!bile pulak ktorg hasut ko suh tgk HSM neh??kami ajak dgn penuh tertib taw...oleh kerana dgn ketertiban itulah maka kau pun ter'noda' utk kuar tgk wyg wkt opis...hahhahahhhaha

    ReplyDelete
  6. lisa -> kita tak la byk duit sgt..tp kite tak kering lg..huuhhu

    fawaz -> haa mmg rreeedaahh je! sape seseorg yg telupe nak ajak tu??

    reha -> ye la..bukan salah kome laa..teman yg gate2 nak ngikot..ater da malas nak keroje..huuhuh

    ReplyDelete
  7. fawaz!
    i merajuk ngan u!
    u janji nk bawa i pegi tgk HSM..
    sampai hati u tinggalkan i..
    then u pegi ngan girls lain..

    i jeles okeh!

    i tak kire, u kena bawa i pegi tgk HSM gak!

    (*majuk nih*)



    hahahahahahah..

    reen, besh tak HSM 3?
    ada part syiok syiok tak?
    =P

    ReplyDelete
  8. oit..janganla curik TRADEMARK aku tuh..!!

    ReplyDelete
  9. Wawa -> ala.. sorry laa.. I bebetul lupe sbb change of plan.. tetibe pegi on tues instead of wed.
    Jangan merajuk eh.. Nanti I belanja u tengok movie =D

    U nak tengok movie ape...

    *tetibe blog ko jadi tempat pujuk memujuk. Pinjam jap eh reen. ehehehe =P*

    ReplyDelete
  10. wawa & fawaz -> heppp hepp.. ape becinte kat sini plak.. i pon jeles laa canih.. part syiok2 tade aa wawa..sopan je sume..huuhhu

    aro -> sharing is caring.. :P

    ReplyDelete
  11. fawaz :
    yeah yeah yeah!

    its a date then.
    ;D

    hihihih..

    reen, sorie la blog ko jadi tmpt kami berchenta =P

    pasni tak kacau blog ko dah~

    heheheh =P

    ReplyDelete
  12. hahah aku saja je nak nyusahkan hidup ko! huhuhu

    ReplyDelete