Lilypie Third Birthday tickers

t.a.g

Sunday, October 26, 2008

sbenanye..ni laa 1st time aku wat mende tag2 ni.. soo..thanks to lisa for given me this opportunity.. wah wah.. mcm menang award plak... here it goes..

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
* henfon
* wallet
* digicam
* laptop
* kelisa
* duet fulus money

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
* smalam mkn cendol ngan rojak..RM5.60

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?
* kat tepi pantai ke..kat paris ke..impian je kan..realiti nye nnt kat umah je..

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
* harapan tu mesti laa nak kekal sampai bile2 kan?

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
* :”>

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
* restoran? ahh mcm lame je tak pegi.. tak dpt nak recall aa.. nextttt..

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
* Shopaholic & Baby by Sophie Kinsella

8. Apakah nama penuh anda?
* perlu ke? tayah pon tape kan..

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
* 2 2 pon ok.. kang derang bace ni.. kecik ati.. syg 2 2 tauuu..

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
* tringin sgt nak ade abang.. soo kalo ade..mmg nak sgt aaa jumpe..

11. Christina atau Britney?

* errmm.. neither nor..

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
* ye..saye mencuci pakaian saye dengan sendiri nye.

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
* DISNEYLANNDDDD....

14. Pelukan atau ciuman?
* same mcm lisa..nak jawab DAN.. bole la tu jawab camtu lisa..heheh


15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda

* opismate..kenal since 1st masok XXXX(name kampeni dirahsiakan)

* Lebih kecik dr saye
* Lebih mude dr saye.. (tepakse je wat statement ni..huhu)
* Slalu gayut fon ngan encek bofren dia..
* Kaunter pertanyaan saye

16. 8 perkara yang amat saya gilai
* baby blue..
* cekelat
* nyanyi.. lalala~~
* tido
* tgk movie
* tgk tv series
* shoes (tp tak byk pon collection)
* bags (pon tak byk..ohh i need more money!)

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
* helo
* haa ok ok..
* oOooOOO
* gilee aaa
* alaaa
* bole tak?
* babai
* syg.. ;>


18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca (magazines also can?)
* senang nye nak jawab soklan ni.. terrbaru mmg tade bace buku..yeay!

19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
* your my hunny bunch..sugar plum.. *ringing tone*
* lagu2 yg diputarkan di radio berulang kali..
* dah..tu je jawapannye..

19. 8 perkara saya pelajari tahun lalu
* mate pelajaran yg diambil semase final sem .. ade 3 subjek kot.. X3
* attitude semase training kat opis
* belajar menari modern Indian dance for cultural night
* belajar menari jawe for cultural night jugak.. kejibak kejibong~~
* oracle developer – wah..jawapan skema je ni..
* oracle dba

20. Mangsa tag seterusnya
yeay yeay..soklan da abih.. kalo ikotkan nak aje aku tag org yg mengetag aku ni.. tp takle plak.. sbb da name pon mangse seterusnye kan.. soo mangse2 yg telah disenarai hitamkan oleh aku ialah..


* Mustapa – ko mcm rajin je update blog skang kan..

* Wawa – meh laa mengisi mase lapang..

* Ana – meh aku tambah emosi ko lg..uhuh

* Ajis – ko ni semakin malas ye!

Yg mane tak tesenarai tu..nnt aku soh reha listkan ek.. nnt kan.. zaassss...

p/s = kalo korg terer..mesti korg prasan..soklan ni sbenanye ade 21.. no 19 diulang sebanyak 2 kali.. ape lg..gi check skang..huhuh

6 comments:

  1. 17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
    * helo
    * haa ok ok..
    * oOooOOO
    * gilee aaa
    * alaaa
    * bole tak?
    * babai
    * syg.. ;> -----> ucap ni pd siape??ahaks

    ReplyDelete
  2. apet -> muahaha..ko takkan telepas.. reha da tlg aku..

    wawa -> baikkk!! hihi

    reha -> ater kamu..ade ke tanye pulak..malu lee teman.. mengucapkan syg kepade yg tesyg lee..ihikkss (gelak gedik skitt)

    ReplyDelete
  3. ooo pakat eh..xpe2..
    1st list2 next tag game:
    -reha
    -rebel

    jaga korang..

    ReplyDelete
  4. okeh..reen...YOU HAVE BEEN TAGGED!!~

    ReplyDelete