Lilypie Third Birthday tickers

d.u.l.u & s.e.k.a.r.a.n.g

Tuesday, October 21, 2008

agak lame aku ngadap screen ni.. puas pk nak cite ape kalinih.. tp kosong.. pastu belek2 laa gamba2 yg ade dlm laptop pink aku ni.. then tejumpe laa gamba yg aku rase nak share ni..

this is me n my brother..

if im not mistaken, this is during hari raya.. im not sure when.. but what i know for sure is this picture is taken at my my mother's hometown at perlis.. this is back then..

and now....



us..

same location.. same event.. but not the same size..heheh

question :
do i look the same?




23 comments:

  1. yeah, especially, rambut!!. woopps

    ReplyDelete
  2. bak kata naem, style rambut tu mmg sama kot.

    sama tapi xserupa. dulu comel, skang dah ayu kot :p hehe...

    luv looking at old pix. even put my 10mth old pic wif my dad in my lounge. gamba kelabu2 kuning gitu.

    anyway, here i am stopping by again ;) owh, psl kucing tu - me asthmatic masa kcik2 dulu, so kinda allergic gak. now dah ok :D

    ReplyDelete
  3. i'm curious to know....

    erk...

    baju adik ko tue membeso gok ke...
    sebab same colour maa..

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu....chumyll nyeeeeee....yaya!
    hahahha...bukan reen yg comel okk..

    weh!aku plak tertarik dgn kerusi merah yg gambo lame tuh...coz kat umah opah aku dlu pun pakai kusyen fesyen gitu....agaknye zaman tu kerusi tu yg paling exclusive kot kan....

    ReplyDelete
  5. cumelll gila... tp yg belah kiri tu jer.. *wink*

    ReplyDelete
  6. yaya & lisa -> tu baju kesayangan dia..mereka membesar bersame2...hehe

    naem -> woops wopps..heloo..rambut tak same sgt aaa..dulu belah tengah..skang belah tepi..hehe

    apa yg dicari? -> hello again.. gamba ni gamba lame gak..tp sbb da scan awal2..soo takde laa kelabu kuning..heheh

    reha -> wuu sgt laa exclusive.. pakai sabut kot kusyen tu..huhuuh

    ReplyDelete
  7. ana -> ehh tak prasan ade msg ko.. huishh ko ni mesti tak pakai spek kan? tgk btol2..yg mane comey..tgk tgk..

    ReplyDelete
  8. laen gile...dah mcm mak dgn anak..
    ekekekek

    ReplyDelete
  9. besnye reen raye kat kampong...wa jeless..siap rumah kayu lagi tu....

    ReplyDelete
  10. emm..

    yang sebelah kamu tuh single lagi tak??

    p/s : tanya on behalf..

    ReplyDelete
  11. aku add kamu dalam link ku..

    hehe..

    p/s : baru perasan kamu ade blog...(ketinggalan zaman)

    kem salam kat org sebelah kamu yang dalam gambar pakai baju melayu tu ek..(kem salam on behalf)

    ReplyDelete
  12. apet -> cis ko apet.. aku muke remaje lepasan skola je tau.. sampai ati ckp mak ngan anak..cis lg..

    ami -> wuu..best la jugak..suasane kampong..tp tak meriah sgt.. bese2 jek.. tp better laa dr beraye kat chicago..huuhuh

    lela oh lela -> aku tak sure la single ke tak..nnt aku soh tuan tanah yg komen..heheh tape2..ko tak ketinggalan lg..aku baru je buat pon..hehe on behalf tu yg single yg bekpes same2 kat pantry td ke? heheh

    ReplyDelete
  13. sama je..cuma akak dia lagi kecik dr adik...hahaha

    ReplyDelete
  14. well... remaja lepasan sekolah zaman gambar kelabu2 kuning dulu ramai je jadi mak orang.

    and that trend seems to come back now. so, ada la skit ala2 mak n anak kot. dah muka pun serupa. hehe...

    ReplyDelete
  15. seee? mmg dah macam mak n anak..
    eekekekeke

    ReplyDelete
  16. haah betol ckp lela. kiuuuuuutt. haha

    mmg same la dulu & skarang. caya-lah!

    ReplyDelete
  17. chummeel!!!
    =)

    both!
    especially yg pkai baju sama since kecik tue =P

    tp rambut ko dr kecik sama jer la!
    maintain jer~
    =)


    reen, lela tanye bkn tuk aku tau!
    ahahahaha!

    dia tanye tuk diri dia sendiri tue~

    lels, memalu plak!
    ahaks =P

    ReplyDelete
  18. apih -> normal la tu.. adik ko pon lg tinggi dr ko kan.. heheh

    aizat -> i know wat u did last summer.. heheh orait2.. time kaseh

    apet -> ermm.. no comment..

    fio -> ko bia benar..lela oh lela tade ckp kiut pon.. haa cemane nih?

    wawa -> opss sori.. salah org ek..hahahah lela pon.. ckp je la tros terang..ngan i pon nak malu ke u.. :P

    ReplyDelete
  19. wei umah tu pakai cat aper? dh lame pun lawa lagi warne die..

    ReplyDelete
  20. ajis -> haaa..mesti laa lawa..sbb umah tu baru cat mase nak raye..huhuhhu

    ReplyDelete
  21. ensem la adik ko.. aummm~

    ReplyDelete