Lilypie Third Birthday tickers

d.o.w.n

Friday, October 24, 2008

please scroll down..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
down lg..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
down down..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

nape kene scroll down??

sbb aku tgh down..
mcm2 bende wat aku down..
psl keje..
psl life..
psl future..
erm..psl ape lg?.. tu je la kot.. malas nak pk..

at 12.15pm.. im still at home.. now nak gi keje dah..

9 comments:

  1. tahap down aku mcm nak benti keje skrg jugak.

    ReplyDelete
  2. ye..aku pon begitu.. i think i need vacation!!

    ReplyDelete
  3. hah,jom join g Ulu Bendul..dkt je ngn umah ko tu..

    ReplyDelete
  4. dah ko suh scroll down....aku scroll la...lgpun mouse aku ade scroller...so tak susah pun nk scroll down okkk!!


    sengal kejap!!wekkk

    ReplyDelete
  5. hahaha...aku lagi xpergi keje.korg kan vacation langkawi.rileks ah weh..cheers up bt la apa ko suka.it's not only wake up go to work balik mkn tido..same routine..dats boring.ngeh2

    ReplyDelete
  6. lyter -> ulu bendul tak best aa..

    reha -> ape kehey nye kamu ni pah bedah?

    apih -> langkawi aku tak pegi laa.. aku tak tersenarai hitam dlm lawatan tu..huhuuh

    ReplyDelete
  7. tapi .. aku dah up dalam aku punya blog?? :p

    ReplyDelete
  8. m@yaz -> hadoihh la ko ni.. ponek den nak jawab.. timo kaseh laa byk2 coz da up kan den punyo link.. kasik UP skitt!!

    ReplyDelete