Lilypie Third Birthday tickers

a.k.u~n.a.k!

Thursday, October 23, 2008

aku ade satu sifat.. or habit kot.. bile aku tak dpt ape yg aku nak.. aku akan mintak or susah nak givap laa.. bapak aku sgt2 paham perangai ni.. sbb aku slalu mintak macam2 kat dia.. slagi tak dpt.. slagi tu laa aku ungkit..bkn kire ungkit dlm mase sminggu or 2 minggu ke.. kadang2 betaun2 pon aku bole ungkit lg.. eh bukan ungkit laa.. kire cam pujuk laa.. tak pon.. bile ade time yg aku rase sesuai utk pujok.. time tu laa aku cucuk.. sampai laa bapak aku rimas.. mesti dia yg givap... HahhHHAhah(gelak puas ati)

slalunye plak.. kalo aku nak ape2.. mesti aku akan baring seblah dia.. konon2 nak bace paper ke.. tgk tv ke.. tp tibe2 nnt bpk aku ckp "kak ngah nak ape lg ni? ape lg tak cukop?".. fuhh.. sgt memahami kan bpk aku? hehehe tp bile aku ckp ape yg aku nak.. bukan nye nak bg pon.. huhhh..

skang ni.. ade satu mende yg aku sgt nak.. i want!! i want!! i want!! ..tp aku takle dpt.. aarrghhh.. perasaan tak best.. rase nak memberontak.. tp takle.. aku kene sabar gak..susah gak ade sifat yg mcm ni.. tahap kesabaran aku pon tade laa tinggi sgt.. tp.. mak kami kata.. sabaq tu sparuh dpd iman.. haaiihhh

ermm.. nak tau ke ape yg aku nak tu? mebe ade yg bole teke kot.. yg takle teke tu.. takpe laa.. tayah pk.. bukan dpt hadiah pon kan... hehhe yg pasti.. takle laa bgtau kat sini... tak pon.. bile sok2 aku dah dpt... aku akan reveal kan..

okeh.. sesi meluahkan prasaan pon da abih.. tp still rase tak puas ati.. ni ade gamba aku kecik2.. aku bg title.. " tawa dlm tangisan" ..

seperti bese.. saje je aku letak.. tgh rase tak puas ati ni.. tgk muke budak2 yg comel bole laa cool down skit.. tambah2 lg yg comel tu aku... erkk... nak tdo.. babai!

16 comments:

  1. aku tau ko nk aper... ko nk kene sepak laju2 ngan aku kan? hahahaha...

    ReplyDelete
  2. rin,
    aku tau ko nk ape............ko nk......ko nk.....nk kawen ekkkk!!erk...salah ke??

    maaf ye...guro di kala bosan..hehhehe

    ReplyDelete
  3. ajis -> haa tu laa ajis.. aku mintak ko tanak bg.. cube laa sepak aku laju2..skali jek.. puuhlleeaseee...

    reha -> ermm.. jawapan kamu tu sipi2 je.. hahaha ..ishh takle bgtau aa...

    ReplyDelete
  4. kalo da sipi2 tu,aku nk teka bg tepat sikit..ko nak bertunang kan?? hehheh..

    ReplyDelete
  5. lyter -> hahah.. tidak2.. tu lg jauh menyimpang.. maaf ye..sile cube lagi.. wang sekarang akan digandakan kepada... RM1.50..

    ReplyDelete
  6. yg duluu ade la 1 aku tau ko nk ape.tp mmg pkcik hamzah tanak bg.sejenis bende bertayar 4.mungkin yg ni aku tak tau kot.ni 'akunak akunak' yg latest ke?

    ReplyDelete
  7. lisa -> akunak yg latest tu cemane? kalo latest.. ko tau ke ape yg aku nak? hehehe nak kate latest tak jugakk.. da lame aku nak gak..

    ReplyDelete
  8. salunye kalo nak mntk btunang,mst r mntk bf masuk meminang kan? bkn mntk kt bpk kn? ptt r slh aku teka..
    kalo mntk kt bapak ni besenye mst yg bpk bley bg nye..haa,ko nk mntk kete baru kan? kan?


    p/s: in order of failure(saje je teka salah ni,nak soh gandakan lg wang..hehe)

    ReplyDelete
  9. lyter -> ahh tade2.. salah gak.. pasni jawapan yg salah akan ditolak 5kupang.. sile cube lg..

    ReplyDelete
  10. hmm..
    klau tunang bukan..
    kawen pun bukan..
    keta pun bukan..

    bis tue ko nk aper?

    hp baru?
    laptop baru?
    umah baru?

    =P

    ReplyDelete
  11. hahah saba reen saba....nanti cube ko pk ko ade 10 anak...sume perangai cam ko...ha cane tu nak layan...hahaha...bayangkan situasi kat tmpt bapak ko...saba reen sabaa

    ReplyDelete
  12. reen ko tolong mintak ngn babak ko PS2 ke x-box ke pastu bakla kat kami pkai..orite??

    ReplyDelete
  13. nak teke-nak teke!!!!!
    nak enset baru kan??!!!
    yaa...aku tau aku btl!!!!!
    yahoo!!!!dpt singgit 50sen

    ReplyDelete
  14. ye btul tu....
    sy setuju ngn yaya...
    reen die nk fon baru....
    samsung soul??
    heeee.....

    ReplyDelete
  15. alaa..sp soh teka tepat2 ni..bg la dia gandakan wang dulu..huish..

    ReplyDelete
  16. comel nye..!!

    siap berkaca2 lagi mata dia..

    cam sin chan pulak sekali imbas..

    huhu..~

    ReplyDelete